Zenfone Zoom S

Blog

annonse i samarbeid med Asus

Hei dere! Da var det på tide med en oppdatering på hvordan det går med meg og min nye mobil. Jeg har jo fortalt dere litt om Asus sin Zenfone Zoom S tidligere, og det tok ikke lang tid før det ble min nye favoritt. Førsteintrykket mitt av mobilen var kjempebra, den er fin å se på, lett å bli vant til og jeg la raskt merke til hvor utrolig mye bedre kvaliteten på bildene mine ble! Jeg har tidligere brukt iPhone, men jeg kommer ikke til å gå tilbake til det, nå som jeg har erfart hvor mye bedre mobiler det finnes der ute!

Å ta bra bilder er veldig viktig for meg, og Zenfone Zoom S gjør susen. Kameraet har utrolig mange kule funksjoner, blant annet bokeh-effekt, den kan ta bilder med dybdeskarphet og fungerer veldig som et speilreflekskamera. Du kan zoome inn på elementer med en skarphet som tidligere ikke var mulig, ved hjelp av et kamera med 2,3 x optisk zoom og 12 x total zoom. Her har dere et eksempel bilde som jeg tok ute i hagen for å vise dere bedre hva jeg mener:

På begge bildene står jeg på samme sted og bruker samme vinkel, bare med og uten zoom! Det sier LITT om hvor bra kameraet er :-D Bildene er også helt uredigerte, så dere kan selv se hvor fint lys det blir og hvor nærme fargene er til det man selv ser i virkeligheten. Det er veldig mange ting med denne mobilen som gjør den til min favoritt, og her er noen punkter for å oppsummere:

  • Batteritiden er helt fantastisk.
  • Mobilen er lett å bli vant til og har mange smarte snarveier
  • Lyden er AMAZING!
  • Veldig Instagram og blogg-vennlig med tanke på kameraet, hehe
  • Utrolig smart fingeravtrykkelse på baksiden for rask og sikker pålogging

Jeg er med andre ord veldig glad for at jeg har fått teste denne mobilen og ikke minst fått meg en ny favoritt! Mobil trenger jeg hver dag og jeg har den med meg overalt, så selvfølgelig er det viktig for meg at mobilen lever opp til de forventingene jeg har, og det gjør den her virkelig!

Har du lyst til å prøve denne mobilen?

Liker