You Ask, I answer Part two

Questions & Answers

Hei og good kveld! Nå kommer ENDELIG del 2 på spørsmålsrunden som egentlig skulle kommet helgen som var. Jeg beregnet tiden veldig dårlig og derfor har jeg ikke rekket det før nå! Håper det går fint og at dere får svar på det dere lurer på ♥

Skal du snart ha bloggsalg? Svar: Det er planen! Jeg og Marthe prøver å finne ut om vi kan få det til og eventuelt når, men jeg satser på til høsten :-) Vil komme tilbake til dette med mer informasjon når jeg vet mer!

Skal du jobbe ved siden av studier? Svar: Ja, det skal jeg! Jeg kommer til å forsette i jobben min på ATEA frem til nyttår og så vet jeg ikke helt hva som skjer etter det.

Kunne du ha laget en skincare routine, get ready with me og tag videoer med venner og typen? Svar: Det var kjempe gode forslag! Jeg har stått litt stuck med hva jeg kan lage for noe, men dette her hørtes ut som masse kult :-)

Hvilke resturanter anbefaler du i Oslo? Svar: Jeg er veeldig glad i Olivia! Elsker forretene de har der og pizzaene er kjempegode, hehe.

YUM!

Når skal du begynne på skolen? Svar: Jeg starter på skolen neste mandag og gleder meg kjempemye! Jeg skal studere Moteindustri på SOFI her i Oslo og er skikkelig spent. Jeg har jo hatt ett friår, så å komme til skolebenken har jeg faktisk savnet - og de ordentlige rutinene!

Har du silikon i rumpa? Svar: Haha, dette spørsmålet MÅTTE jeg bare svare på. Jeg har ikke gjort noe med rumpa nei!

Funket bio-oil på deg? Svar: Jeg skulle teste ut dette produktet, men jeg er veldig glemsk og har desverre glemt det litt av.. Det skal påføres hver morgen og kveld om jeg ikke tar feil og det er noe jeg sjeldent rekker å gjøre ettersom jeg ALLTID forsover meg. Men, jeg skal tvinge meg selv til å bli mer strukturert og få det til, slik at jeg kan oppdatere dere!

Har du kun tjent penger på bloggen, eller har du også hatt andre deltidsjobber opp igjennom årene? Svar: Jeg har jobbet på Atea i ett år nå og det er min første ordentlige jobb! Jeg tjener også litt på bloggen, men jeg liker å få forskjellige erfaringer og ønsket å gjøre noe mer enn bare å blogge, om dere skjønner :-)

Hvor tok du det hullet du har øverst i øret? Anbefaler du å ta slike hull hjemme? Svar: Det tok jeg på Grønland her i Oslo for 50kr, hehe. Jeg vil ikke anbefale å ta hull/piercinger hjemme, ettersom man lett kan få infeksjon og at det er greit å ta det hos noen som vet 100% hva de driver med! Som regel bruker jeg bare øredobber i det nederste hullet, men til litt ''kulere'' anledninger setter jeg inn en ring der oppe!

Håper dere likte svarene og hvis det er noe mer, ikke tvil med å spørre! Klem ♥

Liker