YOU ASK, I ANSWER

Questions & Answers

Heeey! Da var det tid for å svare på spørsmålsrunden del 2, denne gangen har jeg lagt mest fokus på spørsmålene som kom inn angående kjærlighet, men også tatt med litt andre spørsmål. Jeg håper dere liker svarene og hvis dere har noen fler er det bare å spørre!

Hva heter kjæresten din og hva liker du best med han? Svar; Kjæresten min heter Simen og det er så mange ting jeg liker med han. Jeg kan starte med å si at jeg elsker at han kan planlegge ting med meg, prioritere meg og at han får meg til å føle meg bra med meg selv, noe jeg verdsetter veldig høyt. Han kan forklare utrykk jeg ikke skjønner og jeg lærer noe nytt hver eneste gang jeg er med han, for han er veldig intelligent. Simen er spontan og får meg alltid til å le, han har mål i livet som han jobber hardt for å nå og er veldig flink til å kommunisere.

Personligheten hans er skikkelig positiv, han støtter meg i alt jeg har lyst til å gjøre og er tvers igjennom en skikkelig god mann! Han tar ordentlig godt vare på meg og jeg føler meg veldig trygg i hans armer. Sjarmen og utstrålingen hans var det første jeg falt for, og jeg elsker han fordi han er seg selv!

Du sa at livet ditt har forandret seg på mange måter den siste tiden. Er dette pga kjæresten? Svar; Før jeg møtte Simen var jeg veldig langt nede. Jeg bar på mye sorg etter min tante døde og jeg følte at veldig lite gikk ''min vei''. Det var rett og slett en ordentlig tøff periode, men alle tårene og alt stresset jeg kjente på forsvant da jeg traff Simen. Jeg husker han sa til meg ''du er en skikkelig glad person'' og jeg tenkte for meg selv ''Hæ? Hvem, hva, jeg?''. For jeg var jo egentlig ikke det, men jeg ble det med han. Simen har fått frem en lykke og styrke i meg som jeg ikke har kjent på før, og det har forandret mye i livet mitt. Ting som var tungt før, er ikke like tungt lenger. Ting jeg ikke turte tidligere, tør jeg nå - dere skjønner

Hvordan vil du beskrive dere som et par? Svar; Jeg vil si at vi er veldig spontane og et morsomt par som finner på mye gøy sammen. Vi kan gjerne ha dager hvor vi ikke gjør noe som helst, eller så kan vi dra ut å finne på masse sprell! Sosiale er vi begge to og jeg synes det er kjempe deilig at vi kan være sammen med mine venner og hans sine - at vi også fungerer godt blant fler! En god kjemi er også på plass, vi prater lett sammen og støtter hverandre når det trengs. Om jeg kan si det selv så synes jeg at vi er et veldig søtt par - hehe.

Dere kan sikkert skjønne at jeg elsker øynene hans også. De er SÅ fine!

Hvordan er han som person? Svar; Simen er en utadvent person som er veldig lett å bli kjent med. Han har en utrolig fin utstråling, du ser han ofte med et smil om munnen og han er skikkelig morsom å være med. Du merker godt når han kommer inn i rommet, en skikkelig gledespreder med andre ord! Veldig snill, omtenksom & varm er han og

Hvordan er det å ha kjæreste? Svar; Jeg synes det er veldig koselig å ha kjæreste og trives supergodt i et forhold med Simen. Han vet hvordan han skal gjøre meg lykkelig, og jeg er skikkelig glad for at han er kjæresten min! Jeg tror det er veldig lite som slår å være sammen med en man er forelsket i, det er virkelig en utrolig fin følelse.

… LITT ANNET

Hvor mange søsken har du? Svar; Jeg har en storebror som heter Joakim. Han er født i 1994, så det er altså to år i mellom meg og han. Vi har et veldig godt forhold til hverandre og jeg elsker å ta den ''irriterende lillesøster'' rollen mot han, haha!

Har du alltid hatt et godt forhold til moren din? Svar; Ja, så lenge jeg kan huske har jeg og mamma vært som bestevenner og det er noe jeg er utrolig takknemlig for. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort uten mamma, hun har en utrolig stor rolle i livet mitt og det går ikke en dag uten at jeg hører fra henne.

Kan du legge ut fler gamle bilder? Synes det er så gøy å se! Svar; Selvfølgelig kan jeg det! Jeg elsker å se på gamle bilder selv og det er jo en stor fordel at jeg har blogget så lenge, for jeg har en haug av morsomme bilder å se tilbake på. Slenger med et par gamle headere i første omgang, husker jeg var såå fornøyd med disse!

Har du sluttet å fylle i leppene dine? Svar; For øyeblikket, ja! Nå har jeg ikke 100% oversikt lenger, men jeg mener det er snart ett år siden sist jeg fylte. Jeg har lyst til å få et mer naturlig resultat, men jeg kommer nok ikke til å gå helt tilbake til mine naturlige lepper igjen, det blir vell en fin balanse i mellom det jeg hadde før og nå tenker jeg :-)

Har du silikon i puppene? Svar; Ja, det har jeg. Jeg har ikke skrevet noe om det tidligere, ettersom jeg vil holde silikonsnakk borte fra bloggen. Hvis noen av dere har noen spørsmål om det så kan dere heller sende meg en personlig melding!

Liker

Kommentarer

melinda
,
Så nydelig! Lurer på hvor dere møttes ?
melinda
,
Så nydelige dere er! gratulerer så mye! hvor møttes dere <3
Sofie Kvelland
,
Tusen takk for det! <3 Jeg tenker å fortelle om det senere, i kanskje et eget innlegg eller en video 😃
Mina
,
Åååå dere er jo så søte sammen ❤️
Sofie Kvelland
,
Tusen takk <3