You ask, I answer!

Questions & Answers

God kveld:-) Nå kommer endelig svarene på spørsmålsrunden, del 1! Jeg ble faktisk veldig glad da jeg så at det hadde kommet inn så mange spørsmål og jeg håper at dere liker svarene mine! Let's gooo:

Skal du besøke Trondheim? Svar: Ja, ettersom broren min nylig flyttet dit og jeg har litt familie der, skal jeg definitivt ta turen innom! Trondheim virker som en helt nydelig by som jeg må se mer av :-) Når jeg eventuelt drar har jeg ikke bestemt!

Hvor får du kles-inspirasjon fra? Svar: Hmm, godt spørsmål! Jeg tror jeg fanger opp mye inspirasjon rett og slett av mennesker jeg ser når jeg er ute, samt andre bloggere og veninnene mine! Jeg får veldig mange kule tips av veninner, og også kjæresten min som virkelig er en fremtidlig stylist i mine øyne!

Hvordan trener du rumpe og hvor ofte? Svar: I det siste har jeg vært veldig slapp på treningsfronten, men jeg har holdt formen ved like ved å alltid gå trapper fremfor heis, gå til jobben, ta noen squats på rommet i ny og ne - haha! Ikke den mest effektive trenings måten kanskje.. Jeg har perioder der jeg er veldig flink til å trene hardt, og perioder der jeg er veldig slapp - som nå. Men, jeg har skrevet tidligere noen innlegg der jeg viser øvelsene jeg tar (her) og (her) og jeg skal prøve å bli flinkere til å trene et par ganger i uken når skolen starter!

Har du tenkt til å flytte hjemmefra? Svar: Some day! En dag kommer jeg jo til å gjøre det, men ikke på en god stund. Jeg trives veldig godt med familien min og de er veldig viktige for meg, og ettersom jeg skal studere i Oslo ser jeg ingen grunn til å flytte ut for å bo med meg selv. Å flytte ut er ikke noe jeg har tenkt på engang, hehe.

Hva er dine beste motetips? Svar: Å gå i akuratt det du vil og noen gang se litt bort i fra trendene. Trender for meg kan gi meg inspirasjon, men jeg elsker å finne ut egne looker og kjøre min egen stil. Jeg har jo prøvd så mye forskjellig de siste årene og jeg elsker å se tilbake på hvor mange stil-typer jeg har vært innom. Jeg digger når jeg ser en person som går akuratt som h*n vil og gjør sin egen greie, så mitt tips er å finne ut hva du liker og hva du synes selv at du kler og GO FOR IT!

Har du fylt i leppene dine? Svar: Nei ;) Hehe, tulla. Det evige spørsmålet folkens! Jeg har ikke skrevet et eget innlegg om dette temaet før og det er fordi jeg synes det vil gi et feil budskap og jeg vil ikke at noen skal føle seg påvirket eller at jeg reklamerer for det. Men, jeg synes samtidig at det er ekstremt viktig å være ærlig om man blir spurt, for jeg vil ikke at noen skal tro at leppene mine er naturlige, fordi det er de ikke! I wish . . Jeg har naturlig skeiv overleppe og har linet den med lipliner helt siden jeg startet med sminke. For en stund siden fant jeg ut at jeg hadde lyst til å ha noe litt mer varig og valgte derfor å fylle Juvederm i leppene for å rette ut formen og få de litt fyldigere. Det plagde meg veldig at leppen min var skeiv, så når jeg hadde en mulighet til å gjøre noe med det, sette inn et naturlig stoff som går ut - tenkte jeg at det var greit :-) Hvis noen har noen fler spørsmål ang dette, så kan dere sende meg en mail, men jeg vil ikke lage et så stort tema ut av det!

Hva var drømme jobben/yrken din da du var yngre? Svar: Det blir vanskelig å sette en jobb/et yrke, ettersom jeg har ønsket å bli politi, lege, sykepleier, fotograf, journalist og listen forsetter.. Men jeg har alltid vært interessert i mote og alltid ønsket å jobbe innenfor det, så det er det jeg satser på nå!

Har du naturlig ren/fin hud eller bruker du noen produkter? Har du noen tips til hvordan man kan få finere hud? Svar: Jeg har en naturlig ren hud og har ikke slitt mye med urenheter i ansiktet, så jeg har vært veldig heldig der. Jeg får jo selvfølgelig litt urenheter når det er den tiden av måneden (hehe) men som regel går det vekk av seg selv. Jeg er uansett flink til å rense huden og smører meg alltid med en god fuktighetskrem morgen og kveld! For å få en finere hud vil jeg si at å rense ansiktet hver dag er viktig, og å bruke kremer som passer din hud. Feks har du tørr hud kjøper du en krem for det, har du oljete hud unngår du kremer med for mye olje osv! :-) Jeg har desverre ingen veldig gode tips ettersom jeg ikke har slitt noe med det selv, men jeg vet at rensing og kremer er YESYES!

Så fint design. Hvordan fikk du laget designet? Får du noen til å lage etc? Kan du skrive litt om fordeler med å ikke blogge på blogg.no? Svar: Tusen takk! :-) Jeg lastet ned designet her og betalte 400 kr for det, noe jeg synes var en grei pris. Ved å kjøpe et design kan du endre på det og gjøre masse kule justeringer, som jeg virkelig elsker! Når jeg blogget på blogg.no var det veldig mange gratis design, men jeg har ikke funnet like mange fine for wordpress, hehe. Fordeler med å ikke blogge på blogg.no er at jeg bestemmer alt selv og slipper den topplisten som virkelig gikk til hodet på meg.. Jeg følte at det var mer konkurranse der, i mens her er jeg selvstendig og styrer alt selv!

Er du enda vegetarianer? Svar: Nei, det er jeg ikke. Jeg var pescetarianer i over ett år (spiste ikke kjøtt, men fisk) og det gikk stort sett fint, bortsett fra at jeg raste ned i vekt og fikk veldig lite energi. Jeg er en person som må spise veldig mye mat for å holde vekten min stabil, så da jeg kuttet ut kjøtt ble det veldig vanskelig for meg å ikke gå ned i vekt. Jeg veide veldig lite og prøvde hele tiden å erstatte kjøttet med andre ting, men likevell raste vekten nedover og nedover. Jeg prøvde alt! Til slutt måtte jeg bestemme meg selv for å starte med litt og litt kjøtt igjen og nå er jeg Flexiterianer! Det vil si at jeg spiser mindre kjøtt enn hva jeg gjorde før jeg sluttet, jeg har meatfree mondays og kutter ut kjøtt flere ganger i uken. Dette høres kanskje rart ut, men så fort den forbrenningen roer seg ned, noe jeg vet den vil gjøre når jeg blir eldre, så kommer jeg definitivt til å bli pescetarianer igjen! :-) I mellom tiden synes jeg at det beste for meg er å få i meg litt kjøtt for å holde vekten stabil og prøve mitt beste å unngå mye kjøtt. Jeg håper at dette er noe dere kan og vil respektere :-)

Del 2 kommer til helgen! Er det noe mer dere lurer på kan dere stille spørsmålene i kommentarfeltet her. Klem fra meg!

 

Liker

Kommentarer

Kristina
,
Skjønner ikke hvordan du kan "rase" ned i vekt av å kutte ut kjøtt og spise fisk istedet, man skal jo ikke tape vekt av den grunn, du må jo ha spist altfor lite. Er selv pesceterianer, men spiser ganske lite fisk, å jeg har ikke mistet noe vekt i det hele tatt, heller andre veien. Skjønner jo man har forskjellige kropper og forbrenning, men rase ned i vekt hørtes litt vel dramatisk ut. Prøv å kanskje sett deg litt mer inn i det, for det er fortsatt masse man kan spise uten å gå ned i vekt, er jo en ganske viktig sak å ikke spise kjøtt. Vil bare at du skal fortsette (:
Sofie Kvelland,
Takk for fine råd, Kristina. Jeg skal nok forsøke igjen. 😃 Men jeg gikk veldig ned i vekt sist, men da var jeg også tynnere i utgangspunktet enn jeg er nå. Men synes det var litt vanskelig å lage hjemme alternativer jeg likte, så da vel det mindre mat totalt sett antakelig.
sofiekvelland.no