You ask, I answer!

Blog

Hei igjen og god mandag! Det har ramlet inn en del spørsmål i det siste på både bloggen, instagram og på mail, så derfor tenkte jeg å samle opp alle spørsmålene deres og svare på de! Dere kan spørre om alt fra a til å, hva enn dere måtte lure på, så poster jeg svarene i løpet av uken. Sounds good?

SPØR I VEI!

Liker

Kommentarer

Randi N
,
Elsker der nye designet. Men lurer på hvorfor du har teksten på engelsk?
Hilse Sofie
,
Hvor lenge har du nå blogget på sofiekvelland.no, og hvordan synes de det er? Ser Anna Rasmussen angrer på ditt bytte, så lurer på om du er like fornøyd?
Christiane
,
Har du noengang slitt med spiseforstyrrelser, eller selvbildet? Du er en utrolig fin jente 😊
Randi N
,
Glemte å spørre om du planlegger nytt bloggsalg snart?
Kari
,
Har tenkt tanken på og flytte til Oslo og bo i kollektiv eventuelt! Du bor jo i Oslo så lurer på om du trives der? Aner ikke hvordan det er og bo i kollektiv men vurderer det. Kjenner ikke en sjel i Oslo så tenkte det var en fin mulighet. Er det lett og bli kjent med nye folk i Oslo?
Nadia,
1. Kan du lage video(er) som kan f.eks være: what´s in my bag, morning rutine, vlog? 2. Nevn tre steder (land) du har lyst til å reise! 3. Nevn et sminke produkt som du overhodet ikke klarer å leve uten 4. Har du noen youtube-favoritter? 5. Har du noen planer om å flytte til utlandet? 😊 God påske til deg og dine! Og hils Z 😃
www.facebook.com/gewalinph
Emilie
,
Hadde vært utrolig kult om du ville lage en slags oppfølging av det "2o ting..." som du hadde for noen år siden: http://ssbk.blogg.no/1341520572_20_ting_vi_jenter_kan.html og http://ssbk.blogg.no/1341612202_20_ting_dere_gutter_k.html og sett hvordan et slikt innlegg vill blitt nå som du har blit tnoen år eldre 😃
Emilie
,
Hadde vært utrolig kult om du ville lage en slags oppfølging av det "2o ting..." som du hadde for noen år siden: http://ssbk.blogg.no/1341520572_20_ting_vi_jenter_kan.html og http://ssbk.blogg.no/1341612202_20_ting_dere_gutter_k.html og sett hvordan et slikt innlegg vill blitt nå som du har blit tnoen år eldre 😃 PS! Måtte skrive kommentaren 2 ganger, for første gang jeg skrev kom ikke den anti-spam koden opp, kun et "kryss"
Mia
,
Mener å huske at du ble vegetarianer for en stund siden, er du det fortsatt? 😊