yesterdays look

Blog

God morgen ♥ I går var jeg sammen med Miranda, vi dro en liten tur til byen og handlet inn litt smått. Fikk kjøpt en veldig fin vest til kjæresten og en genser + et skjerf til meg selv! Brukte samme antrekk to dager på rad, ''selv om det ikke er lov'' - hehe. Synes antrekket var så fint og jeg fikk en skikkelig vårboost da jeg tok på meg skjørtet! Skjørtet og vesken kjøpte jeg på bloggsalget som var denne søndagen, vet ikke hvor vesken er fra desverre. Blitt en favoritt allerede! Nå om en times tid skal jeg besøke bestemor, hun er den søteste damen i verden. Er så glad jeg har en så sprek og fin bestemor, mer fantastisk dame skal man lete lenge etter!

Ha en fin dag så blogges vi! Synes om antrekket?

#outfit #antrekk #ssbk

Liker

Kommentarer

krogerfeedback,
I like what you guys are usually up too. Such clever work and exposure! Keep up the fantastic works guys I've you guys to my personal blogroll.
j.mp/1M5EXDL
www.krogerfeedback.com,
Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having problems finding one? Thanks a lot!
bit.ly/1M5EXDL