YESTERDAY WAS A BLAST

Blog

Hey hey! Beklager for dårlig oppdatering fra meg, det ene kameraet mitt ble ødelagt for et par dager siden og jeg har derfor ikke fått overført bilder til dere.. Det andre kameraet mitt funker til å ta bilder med, men ikke overføre - så jeg har vært litt stuck her! Jeg skal handle et helt nytt kamera og litt utstyr til neste uke, så da blir det forhåpentligvis bra igjen :-)

Nydelige og super herlige Tara ♥

I går var uansett en helt fantastisk dag, og jeg fikk gjort så mye! Dagen startet allerede kl 10, da var jeg utenfor Operaen og klar til dra på tur med en gjeng flotte jenter. Det var nemlig tid for Brand Boot Camp 2017! Det var HELT fantastisk, og så fort jeg får overført bildene med mitt nye kamera, skal jeg fortelle dere mer om det! Etter å ha vært der til kl 17, dro jeg videre på middag med jentene mine, før turen gikk videre ut for å feire en god venn av kjæresten min. Dagen min varte med andre ord fra kl 10:00 til 03:00, og jeg har aldri vært så produktiv før, haha! Jeg hadde en av de beste fredagene jeg noen sinne har hatt, og i dag skal jeg bare slappe av med venner og kose meg. Lørdagen sin, det!

Jeg slenger med litt bilder fra mobilen, så lover jeg å komme sterkere tilbake så fort jeg har nytt kamera utstyr på plass. En ny Youtube video er på vei også, wii!

GOD HELG ♥

Liker

Kommentarer

Solveig
,
Er du stor fan av Kylie Jenner? <3
Sofie Kvelland
,
Jeg vil ikke selv si at jeg er en fan, men jeg digger dama!