WTW on Valentines Day

Fashion, Hair & Beauty, Sofie's Tips

God morgen sunshines ♥ Nå til Lørdag 14. februar er det valentinsdagen og mange par feirer med litt ekstra romantikk. Jeg selv gleder meg veldig og synes slike dager er så søte og koselige. Det er helt innafor å feire med veninner, men er man så heldig å ha en spesiell å feire med er jo det ekstra koselig!

Jeg har nøye planlagt lørdagen, men ikke alt kan jeg røpe her ettersom at Z kan lese (hehe), men om jeg skal pynte meg? Det er sikkert! Det er en del lesere av meg som har stilt spørsmål om hva de kan ha på seg på den store daten og da har jeg laget noen forslag til dere! Diamonds are a girls best friend, sang Marilyn Monroe og teksten er fortsatt høyst aktuell 60 år senere. De fleste av oss setter pris på disse glitrende krystallene og Valentine er en perfekt anledning for diamanter i forskjellige farger og størrelser!

Forslag til antrekk nr 1! Her har jeg sett for meg en fin og elegant kjole fra Sheinside, som viser den selvsikre og sensuelle kvinen. Passer perfekt til parfymen Crystal Noir, for dere - lukt har også mye å si!

Forslag til antrekk nr 2:

Versace Diamond Intense: ''En konsentrasjon av energi, renhet og åpenhet'' - hva passer bedre enn en så fin lukt, til en casual kjole med en åpen og elegant utrigning? Perfekt for en middag ute på en romantisk resturant, med røde sko og røde lepper - selvfølgelig!

Forslag til antrekk nr 3:
Denne parfymen ga jeg til mamma i morsgave, men heldige meg får lov til å låne den, hihi. Denne parfymen er like søt som den ser ut og passer perfekt til et søtt og rosa antrekk, gjerne med noen søte smykker til. Blir jo nesten som en accessories å ha parfymen i veska og!

Jeg er enda usikker på hva jeg skal ha på meg, men det blir nok en av antrekkene over her. Minner dere på at det enda er kampanje på Versace krystaller, parfymene er satt ned fra 425,- til kun 295,- og dere finner et utvalg av parfymene hos Kicks, Skin Tonic, Fredrik&Louisa, Cosmetique og enkelte frittstående parfymerier. Jeg håper dere alle får en kjempefin valentin, om det er med en spesiell eller noen helt andre. Dagen handler om å vise kjærlighet og det håper jeg at dere har masse av i livet deres. Spesielt dere jenter som leser bloggen min, om dere ikke har en prins allerede så kommer han en dag! Nok kliss klass, håper antrekkene var til hjelp ♥

Kan det være noe å blogge mer om hva man kan bruke til div.anledninger? Rop ut!

// Parfymene er sponset av Versace
#versace #valentinesdag #parfyme #ssbk

Liker

Kommentarer

Living Room Furniture,
What i do not understood is in reality how you're now not really much more well-appreciated than you may be right now. You're very intelligent. You know therefore considerably on the subject of this subject, produced me individually believe it from a lot of various angles. Its like women and men don't seem to be interested unless it¡¦s one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always deal with it up!
enteract-media.com
Personal Finance,
Someone necessarily assist to make severely articles I'd state. This is the first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the research you made to create this particular post amazing. Magnificent job!
redcrosslincoln.org