WTG on Valentines Day

Blog

Som VOE sier: det er en grunn til at sjokolade og roser er blitt en klisjé; nemlig fordi det slår an hver gang! Men, man kan gjøre sine egne versjoner ut av ting, gjøre det mer personelig og spesielt. Det burde ikke finnes standar eller grenser, for folk er forskjellige og det finnes mange måter å vise kjærligheten sin på. Dette er et etterspurt innlegg, så håper det hjelper noen der ute! Står skikkelig fast selv angående hva jeg skal gjøre for kjæresten, men har en liten ide og satser på at vi får det koselig uansett!

♥ Ta jenta med ut på en koselig resturang, kanskje et sted hvor de lager favoritt maten hennes eller et sted hun alltid har lyst til å dra til! Å spise ute er kjempe koselig og en god måte å bli bedre kjent på.

♥ Lag en personelig gave. Dette går for begge kjønn og nå gjelder det bare å være kreativ! Å gi noe personelig eller internt viser hvor godt du kjenner personen og jeg selv setter størst pris på personelige gaver. Da merker man at personen faktisk har gjort en innsats i å glede deg og lage noe til deg!

Kjærlighet koster ikke penger, det er masse man kan gjøre uten å måtte betale. For eksempel en koselig filmkveld hjemme hos en av dere, hva med å fikse i stand masse lys og gjøre det litt romantisk? Det er i hvert fall en favoritt hos meg! Dette kommer litt an på hvordan person man er, noen liker seg best ute, mens andre synes det er like koselig å være hjemme sammen.

♥ De så kalte klisje tingene, smykker & bamser. Synes dette også er veldig koselig, å få et smykke fra gutten man liker er jo bare perfekt! Følte meg som en prinsesse da Ziwer ga meg et smykke til bursdagen min, det var så koselig og jeg ble veldig overassket! Har også fått en supersøt bamse av han som jeg sover med hver natt :-)

♥ Det er ikke til å legge skjul på at gutter generelt liker en jente som kan lage mat (hehe), så hva med å overasske typen med en skikkelig god middag? Eventuelt bake brownies eller en søt kake. Da jeg og Ziwer hadde 8mnd lagde jeg en oreo kake til han, som jeg pyntet med datoen vi først møttes. Kan være en veldig søt idé!

♥ Jeg synes at det virker mye lettere å kjøpe gaver til jenter enn til gutter, men siden det er Valentines Day vil man ofte gi noe spesielt som viser kjærlighet. Da vil jeg anbefale dere jenter; gjør og finn noe dere vet han liker. Dere kjenner typen deres best og jeg er sikker på at det er noen ting som han liker eksta godt!
>


♥ Til slutt: favoritten - ROSER. Trenger jeg å si mer?

Jeg synes roser er det fineste og søteste man kan få, uansett hvilken dag det er, haha! Om jeg en dag er så heldig å få en GIGANTISK rosebukket, DA, da har jeg oppnådd målet i livet. Dønn seriøst! Er veldig sikker på at roser er en stor favoritt hos jenter og det slår i hvertfall aldri feil. Har du roser er du med andre ord sikret!

Liker

Kommentarer