Work work work work

Blog

Hey dere! I skrivende stund sitter jeg på skolen og jobber med porteføljen min. Den skal leveres inn på torsdag, og hittil har jeg 70 sider ferdig. Det er med andre ord utrolig mye jobb, men jeg synes faktisk at det er litt gøy også! Det morsomste er nok å lage moodboards, og nå skal jeg vise dere et par av dem. Moodboards lager vi for å gi et bilde av hva vi tenker, hva slags ''stemning'' vi er ute etter og for å få inspirasjon :-D Den over her er et moodboard jeg brukte i Motestyling oppgaven min, der temaet var Festival med rosa tendens!

Dette er et moodboard for oppgaven jeg har i faget Produksjon og Verdikjede, og i denne oppgaven har jeg designet en badedrakt kolleksjon, der målgruppen er sporty og reise glade jenter!

Dette er et Fabrid Board i faget Trendforecasting, som skal vise hvilke stoffer jeg har sett for meg i en annen kolleksjon. Jeg synes det er utrolig gøy å sette sammen bilder og lage ulike moods, og jo fler man lager; jo flinkere blir man! I starten var moodboardsene mine bare kluss og støy, i mens nå føler jeg at jeg har fått litt mer dreisen på det - hehe!

Det kommer til å bli helt fantastisk å levere inn porteføljen og ta meg 2 mnd fri, og da får jeg vist dere alle antrekkene jeg tok i Rhodos også! Men, nå er det som sagt tidligere siste innspurt, og da får jeg dessverre ikke mye tid til overs. . Vi blogges mer senere i hvert fall, ha en super søndag videre og en fiin mandag i morgen! Klem

 

Liker

Kommentarer