Winter Wonderland part one

Blog

Heihei og en riktig god lørdag til dere! I går var jeg en tur i byen med Iselin og vi måtte selvfølgelig ta turen innom julemarkedet - med andre ord Oslo sitt Winter Wonderland! Det hjalp virkelig på julestemningen og vi hadde det så koselig at vi faktisk skal tilbake neste uke, hehe. Siden en av oss, en veldig trøtt og sliten jente (meg) forsov seg, fikk vi ikke god nok tid til å få sett alt, men heldigvis har vi da torsdagen!

Kåpen min er fra VS, og jeg elsker den! En av mine favoritter om vinteren. Den er jo så fin og sofistikert!

Min bestevenninne, HVOR fin er hun ikke?! En herligere jente skal man virkelig lete lenge etter. Jeg og Iselin har vært venner siden 3.klasse på barneskolen og det er så godt å ha en person som kjenner deg på alle mulige måter. Vi har opplevd utrolig mye gøy sammen, så fort jeg har fått bestilt meg et Video Ring Light blir det story time med henne! Gled dere til det :-D

Nå skal jeg ta en dusj før turen går videre til Gardemoen, der jeg og mamma skal hente min kjære bror som studerer i Trondheim. ÅH, som jeg gleder meg!! I kveld blir det vin & pizza med Kristine, så det blir med andre ord en fab lørdag. Kos dere masse!

Liker

Kommentarer