Where do I find inspiration?

Hei og god søndag, dere! Det har vært en skikkelig fin søndag så langt, solen skinner, jeg har spist masse deilig mat og vært utrolig inspirert og i et godt humør. Jeg er jo en flittig instagrammer om jeg kan si det slik, og å følge kontoer som inspirerer meg er noe jeg er avhengig av. Det er så mye lettere å være blogger, når man har masse inspirasjon synes jeg! For noen år siden kom jeg over en Instagram konto med de LEKRESTE bildene og bra med oppdateringer, og siden da har jeg fulgt nøye med på brukeren for å få inspirasjon. Jeg snakker selvfølgelig om @passiionforfashion!

Passiionforfashion poster alt fra travel pictures, fashion, til søte dyr, mat & romantikk - og jeg DIGGER det. Denne lekre kontoen hjelper meg med å komme med ideer til hva jeg kan ha på meg, hvordan jeg kan ta fine bilder på ferie, eller rett og slett er der når jeg har lyst til å drømme meg litt bort. Det er det som er så fint med sånne inspirasjons kontoer som dette, du finner inspirasjon uten å lete etter det!

Jeg håper dere ble litt inspirert, og at dere får en utrolig fin kveld videre, så blogges vi kl 21; for da har jeg en STOR nyhet å dele med dere!

Stay Tuned, Xx

Liker

Kommentarer