Where and how I do my brows

Hair & Beauty

Heey! Let's talk brows, shall we? ;) Jeg og mine bryn har virkelig vært på et eventyr opp igjennom årene, om jeg kan si det slik. Jeg har gått fra å ha unappede bustete bryn til å ha ingen (Haha, #tb til 7 klasse), og det tok meg lang tid før jeg fikk en form som jeg likte. Prossessen dit var lang, og som mange kanskje kjenner seg igjen kan bryn være noe av det vanskeligste. Heldigvis sliter jeg ikke med det lenger, og nå skal jeg fortelle dere hvorfor! Det hele startet med at min kjære veninne Siri tipset meg om å dra til Brow Rehab, so that's what I did! Jeg ble godt tatt i mot av søte og herlige Henrikke (@henybeautybraids), som viste seg å være en magiker. Altså, å forme bryna fra skeive med alt for lyse hårstrå, til dette?! Det krever magi! Jeg har nå gått til henne en stund og jeg kommer ikke til å la noen andre røre bryna mine igjen, ikke engang meg selv!

(Excuse my lashes, I just woke up). Jeg kan faktisk ikke tro at dette er mine bryn uten noe som helst sminke! Ikke så verst eller hva? Jeg som alltid har hatt så ugjevne bryn, jaja jeg vet at de ikke skal være søsken og ikke tvillinger, men mine var ikke engang venner :/ Vell, i dag er de visst det! Jeg vil absolutt anbefale dere å ta turen innom Brow Rehab Pilestredet og se etter Henrikke, uansett hvordan bryn fasong du har fra før, kan hun virkelig gjøre dem on fleek!

♦ How I Do My Brows:

First Step; marker kantene på brynet. Jeg bruker Make Up Mekka sin Perfect Brow Pomade til å legge selve formen, slik som dere kan se over her. Dette gjør at det blir mye lettere å forsette ''tegningen'', og jeg synes det går mye raskere og! Dere finner Perfect Brow Pomade her, til kun 99kr!

Step two: Etter å ha markert utsiden av brynet, fyller jeg inn med Makeup Mekka sitt All In One Brow Pallete. Jeg starter på midten av brynet og går utover ''halen'', før jeg blender inn det siste jeg har på kosten innerst. Jeg går deretter over med Makeup Mekka sin Easypeasy Brow Gel, for at hårene skal ligge slik jeg ønsker og holde seg lenger!

Last step: For å fjerne flekker under brynet som jeg har kommet nær med bryn's kosten, går jeg over med en lys concealer. Jeg påfører litt og blender produktet nedover øyelukket. Det gir også highlight til bryna, noe jeg elsker og synes er veldig fint! Brynene ser mer definerte ut og det liker vii.

Brow one; Check! Som dere kan se er det én forskjell, men ikke så dramatisk som før og det kan jeg takke Henrikke for! Før var det faktisk helt krise om jeg ikke hadde sminket brynene mine, men det er det ikke nå lenger :-) Takke være Henrikke er det også mye lettere for meg å forme bryna mine, å tegne dem tar men kanskje 1-2 minutter? Før kunne jeg lett brukt en halvtime! Jeg kan fint gå uten sminke på brynene, men jeg skal være ærlig å si at jeg føler meg hakke freshere ved hjelp av Makeup Mekka sine brynsprodukter! Dere finner hele utvalget deres av produkter for bryn HER!

Slik ble resultatet! Hva synes dere? Noen som har de samme ''teknikkene'' som meg? Hehe :-)

Liker

Kommentarer