what to blog about

Blog

En blogg har mange likheter med et magasin: En fin layout, store fine bilder og gjerne tekst som omhandler sminke, mote og kosthold. Men, jeg vil ikke at bloggen min bare skal være et ''magasin'', jeg vil at det også skal være et sted hvor forskjellige personer kan lese om personelige ting, føle at de kjenner meg til en viss grad, et sted de kan spørre om ting og samtidig høre om ting. Dere skjønner? De siste timene har jeg gått igjennom bloggarkivet, rett og slett for å se hvordan bloggen min har utviklet seg igjennom årene. Fant mye morsomt og blant annet en god ting og en dårlig ting. Den dårlige tingen er at jeg oppdaterte mye mer tidligere - og den gode tingen er at jeg har blitt mer personelig i det siste og poster bilder jeg selv er mer fornøyd med. Hva tenker dere?

Var både flaut og morsomt å se gamle bilder og antrekkene under her er tatt for over 2 år siden. Merker nå hvor morsomt det er å ha drevet en blogg lenge, det blir jo nesten som en dagbok og jeg kan gå tilbake å se hva jeg gjorde på samme tid for 1-2 år siden. For akkuratt 2 år siden var jeg nyforelsket i Ziwer og hadde verdens største håp om å bli sammen med han og se hva som har skjedd siden da. En fin tanke :-)

Jeg vil samtidig bruke denne anledningen til å fortelle at for meg er ikke blogg en jobb, det er en hobby. Jeg blogger verken for penger eller produkter, jeg blogger fordi jeg rett og slett synes det er veldig morsomt å drive en blogg! Føler meg nesten litt tom om jeg ikke har noen steder jeg kan dele det morsomme jeg nettopp opplevde, antrekk osv, haha

En stor fordel med å ha så søte og ærlige lesere som dere er tilbakemeldingen jeg får. Jeg har så lyst til å blogge mer om hva som interisserer dere! Om det er oppskrifter på god mat, personelige innlegg, videoer, anbefalinger, musikktips, designtips - ett eller annet, rop ut!

Nå skal jeg ut å vaske russebussen - yey, og i morgen kveld skal jeg på noe spennende som jeg forteller mer om senere - kan røpe at det er om noe som dufter helt nyyyyydelig

Liker

Kommentarer