What Do I love, what inspires me etc

Good onsdag, fine! I dag tenkte jeg å skrive litt om ting som gjør meg glad, hva som inspirerer meg, musikk jeg liker og slike ting. Jeg har laget lignende innlegg som dette før og jeg elsker å sette meg ned å skrive lister. Haha, I can't be the only one? KJØØR!

♥ Solen som skinner. Jeg blir veldig påvirket av været, er det fint vær kan ingenting dra meg ned, våkner jeg derimot opp til grå skyer og regn, holder jeg meg automatisk litt tilbake. Med andre ord går humøret mitt veldig opp og ned, da jeg befinner meg i Norge som har liiitt av et varierende vær, hehe.

♥ Fine tilbakemeldiner fra dere. Jeg synes det er så inmari koselig å lese mail dere sender meg og jeg blir like glad hver gang noen lesere kommer bort til meg! Jeg setter uendelig stor pris på deres fine kommentarer og blir skikkelig glad for all støtte dere gir meg. Forever grateful!

♥ Når jeg finner inspirasjon. Det er lite som slår følelsen av å være skikkelig inspirert, jeg ELSKER det! Når jeg er inspirert kan jeg gjøre hva som helst og jeg gir ikke opp. Jeg finner mye inspirasjon fra de rundt meg, Instagram kontoer, tumblr og bloggere. Det er så gøy! Jeg sverget til weheartit i mange år, men jeg begynner virkelig å like Pinterest . . Hehe!

♥ Musikk. Trenger jeg si mer? Jeg elsker når jeg finner en sang jeg liker og da hører jeg som oftest på den 24/7 til jeg går lei.. Haha! Akuratt nå hører jeg bare på Zara Larsson sitt nye album, det er så fint og bra på en og samme tid. Girlcrush delux!

♥ Når jeg har hatt en produktiv uke. Det føles godt på samvittigheten å ha fått unnagjort ting, og jeg elsker å bruke søndagene mine på å mimre over uken som har gått. Har jeg mye å se tilbake på er jeg veldig fornøyd! Det trenger ikke å skje store ting, så lenge jeg har vært ute i frisk luft, vært med familien, møtt venner og kjæresten så er jeg happy.

♥ Å ta fine bilder. Jeg har vært en blogger siden jeg var 13 år, så det er ikke en hemmelighet at jeg er glad i å ta bilder! Jeg elsker å stå både bak og foran kamera, og å få fine bilder synes jeg er veldig stas. Jeg har det faktisk veldig fint når jeg sitter alene på rommet og ser på bilder jeg har tatt, maybe I'm weird, maybe I'm not, men det er meg!

♥ Når det kommer ut nye episoder av serien jeg ser på. YAAZ, dette punktet er nok mange enig i, vil jeg tro! Jeg elsker å se på serier og har nesten et usunt forhold til Netflix (haha), men den følelsen du får når du har ventet på at en ny episode skal komme ut, også kommer den?! Ahh, irrelaceable!

♥ Å kose med mine fine dyr. Jeg har både en hund (Bruno) og en kanin (Nutti) som jeg er veldig glad i. I skrivende stund hopper kaninen min rundt i senga og finnes det egentlig noe nusseligere enn det? Jeg er virkelig en dyre-elsker og vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem. De er som mine barn, hihi!

What inspires YOU?

Liker