Welcome to Bali

Travel

Tid i Bali: 04:06

Hei dere!

Jeg har ingen anelse om hva klokken er hjemme når jeg publiserer dette innlegget, men som dere kan se er det midt på natten her i Bali. Jeg og kjæresten er noe jetlaggede som dere skjønner, men - vi klager ikke! Det er så nydelig her og i dag har vi latet oss på stranden hele dagen. Temperaturen er perfekt, den ligger på rundt 28-30 grader og solen steker. Hotellet vi bor på heter Novotel Bali Bendoa om jeg ikke tar feil, og det er dødsdiiigert! Da vi skulle til frokosten i dag gikk vi oss vill flere ganger, haha! Jeg skal få filmet litt i mens vi er her nede, så kan dere få se bedre hvordan det ser ut.

Bali er virkelig en drøm i seg selv, som jeg anbefaler alle å besøke. Det er så mange fine steder her og vi holder til i Nusa Dua. Planen i morgen er å dra til Kuta Beach og sole oss der. Det var den stranden jeg og Aysen var på sist jeg var i Bali, så jeg gleder meg veldig til å dra tilbake dit!

Vi blir nok å spise frokost allerede klokken 06:30, begge er skikkelig sultne her vi ligger i hotellsengen og slapper av. Det er veldig ulikt meg å spise frokost så tidlig, men nå kan jeg nesten ikke vente med å starte dagen! Jeg håper dere har det fint hvor enn i verden dere befinner dere, så skal jeg prøve å oppdatere dere så ofte det lar seg gjøre. Nettet her går veldig opp og ned, noen ganger fungerer det bra, i mens andre ganger er det nesten umulig å få lastet opp et bilde.. Anyways, vi skrives! ☀

Liker