Weekly update #1

Blog

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en 8-timers skoledag som føltes ut som 100 timer, da det ble alt for lite søvn på meg i natt. Jeg trives supergodt på skolen, men får jeg ikke søvnen jeg trenger, nei da blir denne frøkna litt gretten. Men men! Jeg sa for en stund siden at jeg skulle starte med en weekly update, som falt rett inn i glemmeboken. Heldigvis husker jeg det nå og skal forsette med dette hvis det er noe dere liker. LET'S GO!

Ukens tanke: Jeg har tenkt veldig mye de siste dagene, spesielt etter Vixen Blog Awards, på at jeg har lyst til å satse mer på bloggen. Jeg har alltid elsket å skrive, men det er sjeldent jeg setter av tid til å faktisk skrive hva jeg føler, og det er en stund siden jeg sist skrev om mine meninger og tanker. Jeg har drevet med blogg siden 2009/2010 og det er jo en god stund, så nå vil jeg gjerne steppe det litt up og fokusere mer!

• Bloggfrøkna i 2012 som nettopp fant ut at man kan redigere lyseffekter, hehe

Ukens opptur: Vixen Blog Awards, helt klart! Det var supergøy å delta, og å endelig få hilse på bloggere som jeg har lest en stund. Det er noe med det, å møte mennesker man har fulgt på sosiale medier i en så lang tid, man kan jo ikke la vær å bli litt starstrucked! Veldig hyggelig var det og å se de jeg ikke har sett på en stund, og det var en fin gjensynsglede å se bloggerne fra Vixen år 2013 ♥

Ukens nedtur: All jobb jeg har i vente som jeg har utsatt har vært litt av en nedtur. Jeg jobber på ATEA med arkivering, og den siste uken har det hopet seg opp med reiseregninger som må arkiveres. Jeg har prioritert litt dårlig og med det har jeg gått konstant rundt og tenkt ''NÅ MÅ JEG JOBBE'' og som mange vet, er jo det den slitsomme delen. Når jeg først jobber går det fint, men tanken på at jeg må komme meg på jobb og alt som har meg i vente, det er ikke like gøy! Spesielt ikke etter en 8-timers skoledag..

  • Drømmer meg bort til ferie og varmegrader

Ukens flause: Haha, nei dere.. Det må nok være da jeg klarte å prestere i å knuse et glass bare ved å røre på det. Dette skjedde også på Vixen, er det rart jeg blir flau? For de som har sett Vampire Diaries, følte jeg meg som verdens sterkeste vampyr (lol) som bare kom nær glasset og BAM! Glasskår everywhere . .

Ukens bilde: Selfie-Queen, ofcourse. Dette bildet er fra da verdens skjønneste Olivia sminket meg. En look jeg absolutt elsker og som jeg skal vise dere flere bilder av senere! Dere må sjekke henne ut på Instagram for makeup tutorials og tips & triks, dere vil ikke angre! She is the best.

Ukens sang: Tove LO - Flashes. Da jeg var på besøk hos kusinen min forrige helg, viste hun meg det nye albumet til Tove og jeg fikk dilla med en gang. Hun er jo SÅ flink og jeg eeelsker stemmen hennes!

Ukens craving: Indisk mat. Hver eneste dag har jeg mast om indisk mat, jeg aner ikke hvor denne cravingen kommer fra, men den er der. Og gjett hva? I kveld blir det jeg som skal kokkelere indisk mat på kjøkkenet, yaaz! Det blir en fantastisk slutt på denne tirsdagen, virkelig.

Hvordan var deres forrige uke?

Liker

Kommentarer