wednesday inspo

Blog

Da var det tredje dagen i uka, dere! Elsker å se på inspirasjonsbilder, så tenkte å dele noen bilder fra weheartit brukeren min. Den kan dere finne her, forresten ♥ Som dere kan se har det blitt gjort endringer i designet og det er en stor takk til Rikke som alltid hjelper meg! Storfornøyd som alltid, dere finner link til bloggen hennes i sidemenyen min. Headeren er forresten laget av Tanja :-)

Nå nærmer det seg Halloween, så etter skolen i dag bærer det til Mye Morro for leting av kostyme! Er ganske sikker på hva jeg skal kle meg ut som i år, det starter på bokstaven M. Personen som klarer å gjette riktig får linking, hehe! Ellers har jeg fått mange spørsmål om hvordan jeg holder håret mitt sunt, så jeg fant frem et gammelt innlegg jeg hadde skrevet for en stund siden som jeg poster på nytt. Tipsene funker så bra, følg med!

Liker

Kommentarer

Plumber,
Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!
footytwits.com
compare credit,
Really informative article.Really looking forward to read more. Really Cool.
chwilowo.pl/ranking-chwilowek/
compare credit
IP: 82.99.3.229