wake up and work out

Blog

God dag, solstråler! Håper alle har hatt en fin fredag hittil :-) I går var det bursdagen til søteste Helene, Thea og Dina - men mer om det litt senere! I dag er det mage + rygg og 4x4 intervaller som står for sin tur, og jeg kjenner det blir deilig å starte helgen med en hard treningsøkt. Jeg har bare ligget i sengen helt frem til nå, så det er på tidet å reise seg og få rumpa i giir!

 

Flere som har etterspurt om jeg tar noe kosttilskudd, og det gjør jeg! Amino-X piller tar jeg 5 av hver dag og Hemavol er en shake som skal tas 30 min før trening for å oppnå maksimal energi!

.. I mens jeg venter på at de 30 minuttene skal gå leser jeg alltid i denne fantastiske boken, Et helt halvt år. Jeg kjøpte den for en liten stund siden og er allerede forelsket i boken! Jeg leser den ikke så ofte fordi jeg er så redd med å bli ferdig, haha.. Så den anbefales virkelig!

De superkule skoene fåes kjøpt her (nesten like // adlink)

Nå skal jeg trene, vi blogges!

Liker

Kommentarer

Banner Stands UK
Banner Stands UK,
I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was excellent. I do not know who you are but certainly that you are going to a famous blogger should you aren’t already Cheers!
www.youtube.com/watch?v=Vn3c1s32xLQ
camden services
camden services,
This is the kinda post I was searching for. Sometimes I can't find what I'm looking for from Bing but it seems this time it worked for me! Thanks for your help.
www.centerffs.org/
IP: 82.99.3.229