VS love

Blog

For meg er det viktig å lukte godt, både for min egen og andres del, hehe! Parfymer har en tidens til å bli for sterke eller gå av fort, mens disse bodysprayene er utrolig gode og har en herlig lukt alle sammen. De er fra Victorias Secret, kjøpte dem da jeg var i New York og har en hel samling av disse. Ønsker meg enda fler, blant annet Secret Charm som jeg har hørt lukter nyydelig! Det finnes i bodyspray, bodylotion og showergel. Har alltid med meg en av disse i vesken og på skolen sprayer alle vi jentene oss ned med en av disse før vi går å tar lunsj, haha! Navnene på sprayene er så søte, ''pure secudtion'' , True love'' ''Sweet Romance''osv! Dagens lille anbefaling, hihi ♥

Over til noe helt annet: Venninna mi Marie er medlem i Manglerud Speidergruppe og de trenger nå penger til å oppusse speiderhytten sin. Dette er noe jeg vet betyr mye for henne og dem, så ville blitt kjempeglade om dere kunne gitt dem en liten stemme! Tar 20 sekunder og da hjelper dere en gjeng herlige mennesker med noe som betyr masse for dem :-) Vinner de får de 10 000kr som de vil bruke på oppussing av hytta si i Østmarka, noe som vil bringe stor glede til både store og små i gruppa deres Stem stem stem på kanditar nr2 her!

Liker

Kommentarer

www.krogerfeedback.com,
Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything. But imagine if you added some great images or videos to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with pics and videos, this website could undeniably be one of the most beneficial in its niche. Excellent blog!
j.mp/1QiLpLF
www.krogerfeedback.com,
What's up mates, its great article concerning tutoringand completely explained, keep it up all the time.
goo.gl/KcSyZc