Vippeextensions for enhver

Blog

Som sikkert fler av dere har fått med seg, så har jeg fått satt på vippeextensions, og jeg har nå hatt det i flere måneder og er veldig fornøyd! Det har vel stort sett vært unge bloggere, meg inkludert, som har testet dette, så derfor tenkte vi at det kunne være en god ide å la noen som er litt "eldre" også teste dette. Valget falt på mamma, og det sa hun selvfølgelig ikke nei til! Hun har stadig klaget på mascara som renner, klissete make-up fjernere og at hun ser så sliten ut når hun står opp om morgenen. Mamma er 44 år, og har helt vanlige øyenvipper, de er ganske lange, men rette. Sånn sett et ideelt utgangspunkt for å sette på vippeextensions. Fredag fikk hun satt på vipper hos Lux Lashes i Karl Johan, av Denise!

Salongen er liten, lys og trivelig - helt perfekt for å føle seg velkommen i. Du kan få servert kaffe eller te før du legger deg ned på senga - klar for å bli "ny". Denise er svensk, veldig hyggelig og superdyktig i det hun gjør. Hun har medisinsk bakgrunn og er lisensiert på å utføre vippeextensions. Det er viktig å velge en profesjonell utøver, det finnes dessverre flere useriøse behandlere, og da kan man ende opp med gjenklistrede øyne - eller enda værre - alvorlige infeksjoner. For mamma tok selve behandlingen 1 time og tre kvarter, men vil variere med hensyn til utgangspunktet og hvor mange vipper man ønsker. Behandlignen er smertefri, og mamma har fortalt at hun syntes det var behagelig å ligge der. I en for mange stresset hverdag, er det veldig godt å kunne nyte noen timer med egenpleie, hvor man rett og slett bare ligger rett og ut blir stelt med. Mamma elsker de nye vippene hennes og det forstår jeg godt!

Nå har mamma hatt vippeextensionene i 5 dager og er superfornøyd. Det beste er at hun føler seg så mye freshere, til og med om morgenen. Det er også veldig deilig å slippe å bruke mascara, og det er ikke gratis å kjøpe mascara og sminkefjerner heller, så denne luxusen kan man unne seg med god samvittighet! Om noen trenger tips til gave til mødre eller venninner - eller til seg selv - så er jo dette noe å tenke på, feks et gavekort hos salongen. Er du rask kan du få med deg oktober-tilbudet på 1.000 kroner for et helt nytt sett (har sett andre salonger tar helt opp til 1.900 kroner)

Adresse: Karl Johans gate 5, etage 4. mellom Bianco og souvenirbutiken Tilbud:Ett helt nytt sett med vipper 1000,- (1500,- normalpris)Retouch mellom 2-3 uker (anbefales) 300,- (400,-)Retouch mellom 3-4 uker 400,- (500,-)Retouch mellom 4-6 uker 500,- 1t 15min (600,-)
Tilbudet varer frem til 31 oktober 2013.
Denise farger også så vippene uten ekstra kostnad på de som ønsker det, men da får man regne med ca 30 min lengre behandlingstid. Det avsettes alltid 2,5 time till ett helt nytt sett, men det tar ca 1,5 - 2 timerSjekk ut Facebook HER og instagram @Luxlashesoslo

Liker

Kommentarer