VI SKAL TIL LONDON!

Blog

De siste ukene har jeg jobbet med en overraskelse for kjæresten min, Ziwer. Jeg ville overasske han skikkelig og ta han med på noe gøy! Vise hvor mye han betyr for meg, og hvor lyst jeg har til å oppleve ting sammen med han. Ville gi han noe stort og spesielt, noe som vi begge kommer til å huske! Dere har kanskje lagt merke til hintene mine i noen av de siste innleggene? For eksempel har jeg skrevet om at jeg skal noe gøy i begynnelsen av nyåret. For 1 mnd tilbake bestilte jeg en London tur for meg og han, og vi reiser nå på fredag! Det har vært veldig vanskelig å skjule det for han, har nesten dødd etter å fortelle han det. På toppen av det hele har han fler ganger sagt ''Sofie, vi må dra til London en gang'' og jeg har sittet der og tenkt ''ja og vi reiser om en uke''. Haha! Jeg elsker å overraske personer, og den beste følelsen er når man ser hvor glad personen blir ♥ Det var en kjempe herlig følelse å endelig fortelle han om det, og spesielt se reaksjonen hans! Ziwer har aldri vært i London før, mens dette blir min fjerde gang. London er en fantastisk by og jeg gleder meg til å oppleve mer av den med han! Føler meg ganske snill som overrasker kjæresten med en London tur ♥

Hvis det er noen som har tips til steder man må innom, så er det bare å rope ut. Vi er der en langhelg og vil gjerne få utnyttet dagene fullt ut!

Liker

Kommentarer

kroger feedback,
Greetings from Los angeles! I'm bored at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the information you provide here and can't wait to take a look when I get home. I'm surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great blog!
goo.gl/qjFqrA
krogerfeedback.Com,
You have made some decent points there. I looked on the net to learn more about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.
tinyurl.com/q5wvf93
Krogerfeedback,
you are truly a just right webmaster. The site loading pace is amazing. It sort of feels that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you've done a wonderful task on this topic!
bit.ly/1M5EXDL