vi bloggere, ass

Blog

Jeg har tenkt mye i det siste på hvordan vi bloggere faktisk blir oppfattet. Er du opptatt av sminke og går med litt rosa klær i blant, da er du en rosa blogger. Skriver du personelige innlegg, da er du ute etter oppmerksomhet. Og det å blogge? ''Det er jo så lett''

Jeg hører dette ganske ofte, både på skolen, i vennegjengen, hvis jeg er ute og generelt andre plasser. Det er egentlig litt morsomt å se hvordan man blir oppfannet, hvis man har en blogg! Så for å gjøre det klart til de som tror det er lett å blogge, det er det ikke. Det er ikke bare å lage en blogg og bli søkk rik på den, for det ligger nemlig en del arbeid bak som mange ikke er klar over. Jeg kan ærlig innrømme at jeg tar utrolig mange bilder av meg selv og ender opp med å poste ett av dem. Haha! Også er det problemet med lyset, gaad hvor vanskelig dette er, spesielt om vinteren. Da tar jeg meg selv i å skru av alarmen kl 09.00 i helgen bare for å våkne å ta bilder, jeezes.

Det som irriterer meg mest, må være hva folk TROR. Jeg har opplevd flere ganger at personer ikke vil låne meg penger i lunsjen, fordi: ''du er jo blogger, du har flere tusen kroner på kontoen din''. Og jeg har også opplevd at lesere ikke vil komme bort for å hilse fordi de tror jeg er overlegen og ikke vil bruke tiden min på andre. Det er så feil! En blogger til en annen, vi er helt forskjellige alle sammen, for en blogg definerer ikke 100% hvordan du er bak bloggen. Og det er nettopp derfor jeg ønsker å fremstille meg slik jeg virkelig er og da kan vi starte med å si: jeg har desverre ikke et lyst rom som er rent og ryddig hele tiden og jeg våkner heller ikke opp med fin frukt i en søt skål på fanget i mens jeg ser på TV. Jeg våkner faktisk utover kvelden (haha) med det største bustehodet dere kan tenke dere og det første jeg gjør er å putte i meg sjokolade! Jeg går på skolen som en dass, ugredd hår og gårsdagens kosedress med noen flekker på. Jeg tar ikke meg selv høytidelig i det hele tatt og jeg synes nesten det har vært litt dumt av meg å fremstille meg på den ''perfekte måten''. For da får dere et helt annet bilde av meg og det er det slutt på nå. Jeg vil ikke late som at livet mitt er noe bedre enn hva det er og jeg gleder meg til at dere får et ordentlig inntrykk av meg! Dette ble et veldig rotete innlegg, men denne gangen har jeg bare skrevet uten å endre noe, så ja :-)

Hva tenker dere?

Liker

Kommentarer

krogerfeedback,
Hello, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!
j.mp/1M5EXDL
kroger feedback,
Hello there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having problems finding one? Thanks a lot!
bit.ly/1M5EXDL
Kroger Feedback,
It's nearly impossible to find well-informed people in this particular subject, however, you seem like you know what you're talking about! Thanks
goo.gl/qjFqrA