velykket kveld

Blog

Hei dere! Først må jeg beklage for så dårlig oppdatering i det siste, mye russ og iPhone bilder som foregår, hehe. Det blir desverre litt sånn når det er så mye som skjer og det håper jeg dere forstår ♥ Nå er snart eventyret med jentene mine over og jeg kommer til å savne at vi er så mye sammen. Men, slik er det bare! Jeg gleder meg samtidig til en vanlig hverdag og selvfølgelig å få oppdatert dere mye mer. Sminkevideo skal jeg få til denne gangen, nå har flere ventet i snart to år - haha!! Uffa meg.

Ellers, så må jeg selvfølgelig fortelle dere om VIP kvelden på Bryn Senter! Det var utrolig koselig at folk ville komme bort å hilse, og jeg ble kjent med mange nye mennesker. Jeg fikk til og med en fargeanalyse og masse flash tattos, som jeg er inmari fornøyd med - hehe! Det var en kveld fullt av mennesker, god stemning, mat og drikke. Jeg koste meg virkelig :-)

Her kan dere se noen av mine vår favoritter fra Bryn Senter. Det er såå mye fint i butikkene nå, så jeg vil absolutt anbefale alle å ta en titt ♥ Tusen takk til alle som kom, og en spesielt stor takk til Bryn Senter som har latt meg få være med på dette!

Noen av dere som var der?

Liker

Kommentarer

Business Ideas,
Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I'm attempting to find things to enhance my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!
redcrosslincoln.org
what company,
I am so grateful for your blog post.Thanks Again.
chwilowo.pl/forum/najtansze-chwilowki-w-jak
IP: 82.99.3.229