Velour Dress

Fashion

// Annonse

Hey babes!

Nå er det lenge siden sist antrekk her på bloggen, så i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg gikk med forrige helg. I ukedagene går jeg som regel veldig chill kledd, så det er med andre ord ikke så mye å vise frem, hehe. Dette er en av mine favoritt kjoler for tiden, og grunnen til det er at kjolen er unik & stilig og en drøm å ha på seg! Kjolen sitter veldig godt på kroppen uten å stramme til, og den holder på varmen. Det er helt perfekt nå som det er høst og vi går mot kaldere tider!

Kjolen er fra Junkyard og her handler jeg stadig vekk. På Junkyard har de masse forskjellige merker og et gigantisk utvalg! Om jeg ikke tar feil så er Junkyard en av de første nettsidene jeg begynte å handle fra, og som dere vet elsker jeg nettshopping - hehe! Jeg tittet innom siden deres nå for å finne link til kjolen og så at den er på 30%!

Dere finner kjolen her 💙

Det er mye salg på Junkyard, så her kan dere finne masse fint til en billig penge! Jeg har funnet meg noen favoritter som jeg tenker å bestille med meg hjem, og de skal dere få se nå. Jeg har fått helt dilla på gensere, som dere kanskje skjønner ved å se på favorittene jeg har valgt ut under! Oversized hoodies er noe jeg ikke får nok av i klesskapet, og jeg gleder meg til å friske opp antrekkene mine fremover med litt mer farger!

HAPPY SHOPPING 👀

Reebok genser her // Nike Genser her

Nike topp her - Elsker denne, så lekker!

Nike Bomber her // Levis genser her

Fila genser blå her // Sort her

Liker

Kommentarer