Vell fremme i Kreta!

Travel

Hei fine lesere! Nå er jeg vell fremme i Kreta med min kjære mor ♥ Jeg fikk ikke oppdatert dere i går ettersom jeg desverre har klart å bli syk.. I går var det magen som verket, og i natt var det hodet sin tur! Jeg hadde sterk feber og lå å kaldsvettet hele natten.. Ikke slik jeg håpet at ferien skulle starte :( Heldigvis tar mamma meg med til legen på hotellet nå, så forhåpentligvis får jeg sjekket hva det er og fått medisin for det!

Jeg er satser på at jeg kommer sterkere tilbake og får oppdatert dere ordentlig veldig snart. Kreta er et alt for fint sted til å være syk på! Håper alt står bra til med dere. Klem!

Liker

Kommentarer

Mina
,
Ser så fint ut der! Men hvor har du kjøpt de sorte sandalene?
Camilla
,
God bedring søte deg ?
Sofie Kvelland,
Tusen takk Camilla <3
sofiekvelland.no
eva-marie
,
God bedring Sofie. I morgen er du sikkert frisk igjen. Du har nok vært for opptatt med mange gjøremål før du dro. Jeg tenker på dere begge.. Godt du har din fine mor med.
Susanne Moen,
Har du sett så digg!! God bedring, fine Sofie <3
susannem.blogg.no
Sofie Kvelland,
Tusen takk kjære Bestemor <3 Det var kjempe snilt av deg å kommentere. Håper alt står bra til med deg hjemme 😊 Jeg er på bedringsvei! klem <3
sofiekvelland.no
Stine Marie
,
god bedring, sofie! jeg lurte på en ting, hvor i kreta er du og er du på hotell eller leilighet osv? har sett litt på sydenturer i det siste, og der så det utrolig fint ut.
Sofie Kvelland
,
Tusen takk 😊 Jeg var i Makrigialos og bodde på Ocean Beach Club som er et helt fantastisk hotell! Jeg skal skrive et mer utfyllende innlegg om hele oppholdet 😊
Sofie Kvelland
,
De er fra H&M! 😊