Vell fremme i Gran Canaria!

Travel

Godt nyttår, mine fine lesere! Tenk at det er ett år siden jeg sist blogget, hehe ;-) I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet og har ENDELIG fått wifi! De siste dagene har det gått mye dataroaming og 4g på meg, som ikke blir så veldig billig i lengden.. Jeg krysser fingrene for at nettet forsetter å fungere, slik at det blir lettere å oppdatere dere!

Vi kom frem til Gran Canaria på torsdag og siden da har vi solt oss, trent og feiret nyttårsaften! Det ble en veldig rolig og fin avslutning på året, pappa lagde herlig mat til oss og vi dro til en coctail bar da klokken nærmet seg 00:00. Favoritt kjolen var på med masse bling bling, bilder fra det kommer senere. Jeg håper kvelden deres var super - her har dere noen bilder fra de siste dagene;

Vi har en nydelig utsikt mot havet, her er min vakre mor!

♥ Tunika fra Nelly - her!

I dag skal vi ta litt antrekk's bilder og i kveld er det vin & yatzy som står for sin tur. I morgen skal vi leie bil og kjøre rundt, noe jeg gleder meg veldig mye til! Åpent tak, cruizer rundt i Granca, hva kan bli bedre haha :-D Ønsker dere en super dag videre!

Hvordan har starten av 2017 vært for deg?

Liker

Kommentarer

Madeleine
,
Hvor er den silkekjolen din du hadde på nyttårsaften fra? Tror jeg så den på instagram.
Madeleine
,
Hvor er den silkekjolen din fra du hadde på nyttårsaften? Tror jeg så den på instagram:)???
Sofie Kvelland
,
Hei hei:-D Den er fra Nelly!
Sofie Kvelland
,
Kjolen er fra Nelly 😃