Veien til langt hår - Kosttilskudd til håret

Sofie's Tips

// Annonse

Å ha langt hår er noe jeg alltid har ønsket meg, men jeg har aldri vært tålmodig nok til å spare. Jeg har ''jukset'' med lange extensions i mange år, men for snart ett år siden bestemte jeg meg for å legge vekk de lange lokkene og la mitt naturlige hår vokse. Det skal sies at jeg fortsatt har to extensions i front (for å skape litt fylde og et par cm ekstra lengde), men det er så lite extensions at håret mitt får vokse og være i fred og ro!

Da jeg startet denne prosessen var jeg veldig innstilt på å gjøre alt jeg kunne for å få håret til å vokse. Jeg ryddet vekk rettetangen og føneren, tok flittig i bruk ulike oljer og begynte med kostilskudd. Kostilskuddet jeg har testet de siste månedene er HAIRCARE. Dere har helst sikkert hørt om det før og det med god grunn!

Jeg har gått på HAIRCARE en god stund for å virkelig teste det. Jeg har hørt om dette kostilskuddet lenge og det var veldig spennende å teste det selv. Jeg husker at jeg var utrolig spent i starten på om det skulle fungere eller ikke. Håret mitt vokser naturlig veldig sakte, men nå er etterveksten tydelig etter kun 2-3 uker, og det tror jeg HAIRCARE har æren for!

HAIRCARE...

  • Hensikten med produktet er å få det beste ut av ditt eget hår
  • Består av ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber
  • To tabletter daglige gir næring til hårveksten med virkning innenfra

Her kan dere se noen bilder av håret mitt i sommer, da jeg var på ferie i Bali! Som dere kan se gikk håret så vidt over skuldrene mine, og håret var tynnere i lengdene.

Her kan dere se håret mitt nå ♡

Som dere kan se har håret mitt blitt både tykkere og lenger, noe jeg er skikkelig glad for! Jeg husker at da jeg tok av extensionsene mine så sa jeg til meg selv: ''Jeg gir det ett år. Hvis jeg ser at håret ikke vokser så tar jeg på extensions igjen'', og jeg skal innrømme at jeg var redd for at det ikke skulle vokse. Men takket være frisøren min og ikke minst dette supre kostilskuddet, så ser jeg at det vokser hele tiden! Jeg farger etterveksten min hver 4 uke nå og jeg synes det er skikkelig stas å se at det vokser så mye fortere enn før!

Jeg kommer til å fortsette å gå på HAIRCARE i lang tid fremover, og forhåpentligvis vil jeg få langt hår naturlig - som jeg har ønsket meg såå lenge!

Endringer jeg har merket med HAIRCARE:

  • Håret vokser fortere
  • Tykkere hår
  • Finere glans

HAIRCARE er et kostilskudd som det anbefales å gå på i en periode, da det kan ta litt tid før man ser resultater. Jeg tar pillene til frokosten min og de har blitt en del av min morgenrutine! I starten var det nytt å skulle ta de pillene hver dag, men etter litt ble det som en vane. Nå som jeg ser resultater er det enda gøyere å fortsette! Har du lyst til å få et sunnere hår vil jeg virkelig anbefale dere å prøve dette kostilskuddet, og nå er det på tilbud! Du sparer hele 43% på første pakke via denne lenken HER!

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Jeg har nettopp begynt på Hair Care, savner og det lange håret mitt, så håper å få det raskt tilbake☺️
nouw.com/frulea
disa
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355