unblogged outfit

Blog

God lørdag ♥ Fant ut at jeg hadde helt glemt å poste dette antrekket, som jeg gikk med i forrige uke. Nå som høsten er godt på vei, endrer fargene seg og da synes jeg det er så fint med et lite hint av gult. Har fått mye inspirasjon på nett og diverse bloggere, så tenkte og bli flinkere på å prøve ut nye ting og dele inspirajsonen videre med dere!

Hvilke farger synes dere er finest nå om høsten?


Amanda sov som nevnt tidligere hos meg og det ble desverre ingen apefilmer på oss.. Haha! Planene for i kveld er å møte jentene og være hos Sofie, det blir nok koselig. Men før det skal jeg en tur til byen med Miranda for å titte litt i butikker og muligens spise ute - det er jo så koselig! Kameraet blir selvfølgelig med :-) Ellers får dere ha en fin lørdag og helg videre! Vi ses ♥

Liker

Kommentarer

Your style is very unique compared to other folks I've read stuff from. Thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just book mark this site.
tinyurl.com/plenty-of-fish-47605
krogerfeedback.com,
Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?
goo.gl/qjFqrA