Uken som gikk..

Blog

Wips, da var denne uken over - også! Jeg merker virkelig hvor fort ukene går når jeg har friår, når jeg gikk på skolen følte jeg aldriii at det ble fredag, haha.. Men, uken har sust forbi og nå skal jeg oppsummere den litt! Tenker å state med dette hver søndag, hvis det er ønskelig :-)

UKENS CRAVING

Sushi og reker! Jeg har fått helt dilla på sushi og spesielt reker. Jeg vil ha det hele tiden og klarer ikke å la vær å kjøpe det når jeg er på butikken, haha! Fikk skikkelig lyst på det nå, så kanskje det blir en reke baguett på meg til kvelds!

UKENS TANKE

Reiser. Jeg har utrolig lyst til å reise, for jeg føler jeg må utnytte friåret mitt litt ekstra nå som det snart er over. Jeg starter ikke på skole før i slutten av August, men jeg føler likevell at friåret er over når sommerferien starter, for da har jo ''alle'' ferie. LA går virkelig ikke ut av hodet mitt, så vi får se hva som skjer fremover!

UKENS OPPTUR

Jeg har fått ryddet ferdig hele rommet! Det er virkelig noe med den følelsen man får når man går inn på et ryddig rom, der man har styr i alle sakene og gjør seg klar til å legge seg i en ny redd opp seng. Å ha ryddet rommet har virkelig vært en opptur, haha!

UKENS NEDTUR

Hmm... At jeg ikke ble med familien på hytta. Jeg hadde store tanker om at det var best å være igjen, slik at jeg kunne få gjort unna en del ting, men nå sitter jeg her en søndagskveld alene og savner dem. Heldigivs ser jeg dem i morgen! Jeg er så avhengi av å ha familie rundt meg, så det ble litt tomt utem dem her.

UKENS PERSON

Å kåre ukens person er nok veldig vanskelig, er det lov til å si seg selv? Denne uken har jeg satt mye tid til meg selv og kost meg i mitt eget selvskap. Til tross for at jeg savner å ha familien her, merker jeg at jeg har blitt mer selvstening og trives med å være med meg selv, haha!!

UKENS LÆTTIS Det må også være meg.. Jeg har hatt så utrolig mye PMS den siste uken at jeg rett og slett må le av meg selv. Humøret mitt går opp og ned hele tiden, jeg kan bli kjempesur og si noe teit, og 10 sekunder le meg i hjel av hva jeg nettopp sa. Uff, stakkars kjæresten som har måtte vært med meg i mens jeg har hatt så store humørsvigninger. MEN, selvironi er VIKTIG!

UKENS BILDE

Mine to nydelige dyr ute i påskeværet sammen, jeg blir så glad av det! Skikkelig koselig bilde synes nå jeg ♥ Hvordan har uken din vært?

Liker

Kommentarer

Hilse Sofie
,
Så fint innlegg, og liker den rosa "overskriften" 😊 Utrolig søte dyr du har.