Uken som gikk

Blog

God tirsdag, fine dere ♥ I går hadde jeg en skikkelig blåmandag der dagen startet med at ingenting gikk min vei .. Rakk jeg t-banen? Nei, den kom nemlig hele 4 minutter før den skulle. Var jeg forberedt på regn? Nei, så jeg kom hjem bokstavelig talt klissvåt. Funket Ruter-appen da jeg skulle vise den til billett kontrollen? Nei, så jeg har en bot jeg må klage på ettersom jeg faktisk har billett, haha. Kom bussen jeg ventet i 20 minutter i regnet på? Nei, så jeg måtte ta føttene til fots. Det var med andre og en rekke slike irriterende ting som skjedde, men sånn er det i blant og jeg kan ikke gjøre annet enn å le av det nå. Det er jo ikke verre enn som så!

Uken som gikk var i likhet med den forrige veldig travel, men jeg har gjort mye gøy! Her er en liten oppsumering:

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg fikk sett Ingrid igjen! Ingrid er en veldig god venninne av meg, som har bodd det siste året i Australia. Det var med andre ord nesten ett år siden jeg sist hadde sett henne, så dere kan tro vi hadde mye å snakke om! Det er alltid en fryd å være med henne og jeg elsker hvordan vennskapet våres er. Til tross for at hun bodde på den andre siden av jorden, holdt vi kontakt og da vi møttes var det som om ingen tid hadde gått! Det er ekte vennskap det, hehe ♥

UKENS NEDTUR

Været!! Det har ikke skjedd bare én gang, men hele tre ganger at jeg har gått ut døra i lette klær og ikke forventet annet en sol og blå himmel. Nå må jeg virkelig lære meg å ta med paraply! Herregud altså.. Vær optimisten <3 Haha! Bortsett fra det har det ikke vært noen spesielle nedturer, jippii!

UKENS SANG

Dua Lipa - New Rules

UKENS SERIE

Jeg har faktisk startet på en serie som jeg ikke har sett før, jeg har de siste årene kun sett serier om igjen eller nye episoder - men nå er det en helt ny start for min del! Jeg snakker om serien Super Natural, som har hele 10 sesonger og det passer jo PERFEKT for meg som blir så fort ferdig med serier - haha! Jeg gir meg selv 3 uker før jeg er ferdig med alle 10 sesongene, lol. Neida, jeg liker serien relativt godt, men for de som ønsker å se den må jeg advare dere om at den faktisk er VELDIG skummel. Jeg er veldig stor fan av unaturlige ting og hovedsakelig handler serien om to brødre som jakter på det, og det kommer opp ulike saker i hver episode. En av de siste episodene jeg så nå handlet om Bloody Mary og jeg får nesten litt angst bare av å skrive det. HAHA! Så serien er ikke for de lett skremte ;)

UKENS GOOD-FEELING MOMENT

Dette er definitivt da jeg og Iselin satt på Nøklevann, med pølser på grillen og min søte hund Bruno lekende i vannet. Det var en PERFEKT kveld! Musikk spillende fra høytalleren, en logrende og lykkelig hund rundt oss og masse skravling sammen med solstrålen min! Kan det bli bedre? Don't think so! Jeg setter så stor pris på sommer minner som det her.

AKURATT NÅ

Når dette innlegget er publisert og delt, skal jeg gå rett inn på rommet mitt og starte å rydde. Jeg har begitt meg ut på et stort male prosjekt på rommet, så møbler må dekkes over og litt diverse andre ting må gjøres klart. Kjæresten er så snill og kommer over senere for å hjelpe meg, og jeg gleder meg så sykt til rommet er ferdig! Jeg kommer til å ta før bilder, bilder underveis og selvfølgelig vise dere det ferdig resultatet så fort det er klart :-) Men nå må jeg nesten starte for klokken tikker. Håper dere får en suuper tirsdag!

Liker

Kommentarer

Liv,
Great looks! Liv http://livforstyle.net
www.livforstyle.net
Sofie Kvelland
,
Thanks <3
Ida
,
Hvor er det du ser Super naturals? Hørtes veldig spennende ut! Du er kjempe pen!!
Sofie Kvelland
,
Tusen takk <3 Jeg ser det på viaplay 😃