Uflaks

Blog

For de som følger meg på formspring (link, hehee) så har jeg der skrevet at jeg har blitt syk. Er det ikke uflaks? Og ikke bare litt heller, har faktisk aldri følt meg så dårlig før. Natt til i dag kastet jeg opp alt jeg drakk og spiste, følte meg svimmel, klarte ikke sove eller noe. Grusomt! Var hos legen i går og fikk ''rør'' inn i armen som skulle gi næring fordi jeg hadde så lavt blodtrykk, og i dag måtte jeg ta en sprøyte på...rumpa. Hahaha, herregud! De to tingene skulle jeg aldri gjøre, men sånt skjer. Er glad jeg er ferdig med det hvertfall. Nå går jeg på en rekke medisiner, noen smaker ikke noe mens andre helt for jævelig. Håper jeg blir frisk til i morgen så jeg får solt og kost meg videre!

Har ikke blitt matforgiftet, men magen har fått sjokk pga været. Noen som har opplevd det samme, og gjorde noe som hjalp mye? Noe man burde spise? Heelp me

Hårfargen min synes jeg blir finere og finere jo mer den blir bleket, så mååå komme meg ut i sola snart!

Liker

Kommentarer

www.krogerfeedback.Com,
Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.
goo.gl/qjFqrA
kroger feedback,
Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren't loading correctly. I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show the same results.
j.mp/1M5EXDL
kroger feedback
IP: 82.99.3.229