tvangstanker

Blog, Thoughts & Opinions

Goood kveld! Jeg har tenkt mye og sett på kommentarene deres om hva dere ønsker mer av, og jeg starter allerede i kveld med et tankeinnlegg. Jeg kommer til å ta for meg temaer jeg skriver om etter deres ønsker (kjærlighet, vennskap, familie, sorg, lykke o.l), men i dag tenkte jeg å skrive om et tema jeg har slitt mye med igjennom oppveksten min, nemlig tvangstanker.

Tvangstanker kan være mye og det ligger vell i ordet, at du tvinger deg selv til noe. Det kan være tvangstanker som tvinger deg til å tro at du ikke er bra nok, eller ting du må gjøre for at det ikke skal "skje" noe. Da jeg gikk på barneskolen og hadde spiseforstyrrelser, var tvangstanker en stor del av hverdagen min. Jeg kan huske at før jeg dro på skolen, måtte jeg lukke døra, åpne den og lukke den igjen, for hvis ikke kom det til å skje noe dårlig. Dette høres jo veldig teit ut, men slik var det! Dette gjorde jeg faktisk hver dag i flere mnd, helt til jeg forsto at jeg kan ikke la disse tvangstankene styre meg. Jeg sluttet å lukke og åpne døren, og skjedde det noe dårlig? Nei!

Helt siden da har jeg merket at de prøver å komme tilbake og jeg kan få masse rare tanker som " om jeg ikke flytter fjernkontrollen vil det skje " og det høres jo så rart ut når man sier det høyt, men slik er det desverre for mange. Derfor tenkte jeg at jeg kan komme med noen råd, for de som sliter med det samme!

1. Først og fremst, når du merker at tankene kommer, gå i mot dem og ikke gjør som de "sier". Gjør du det de sier, vil det ikke stoppe.

2. Ikke vær redd, DU styrer dine tanker og ingen andre.

3. Ta sjansen og faktisk se om det skjer noe, eller om det bare er hodet ditt som plager deg.

Det er selvføgelig mye lettere sagt enn gjort og det krevde mye av meg, men etterhvert som du stenger de vonde tankene ute, vil de forsvinne etterhvert. Jeg merker at til og med den dag i dag, prøver de å komme frem. Det jeg gjør da er de 3 rådene over her!

♥ Lik gjerne innlegget om dere likte det!

Liker

Kommentarer

Pof App Download,
Hey! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any methods to stop hackers?
tinyurl.com/pgu7b5b
Hi there, constantly i used to check blog posts here early in the dawn, for the reason that i like to gain knowledge of more and more.
goo.gl/LqoUb3
Hey there! I've been reading your blog for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Atascocita Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent work!
tinyurl.com/pzlw5mu
Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too magnificent. I actually like what you have acquired here, really like what you're stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart. I can't wait to read far more from you. This is actually a great site.
tinyurl.com/pof-61748
Hello all, here every one is sharing such experience, so it's nice to read this web site, and I used to visit this website all the time.
tinyurl.com/nhqnb3z