Tusen tusen takk!

Blog
Torsdag den 9.januar var det finaleslipp, og desverre var jeg for dårlig til å kunne dra på festen. Ventet i spenning her hjemme, og litt utover kvelden fikk jeg godnyheten, som sa at jeg var en av finalistene i Vixen Blog Awards! Ble utrooolig glad da jeg fikk vite det, og dette er kun takke være dere. Vil takke hver og en av dere som har stemt meg frem til finalen! Det er så mange flinke bloggere der ute, og det er utrolig gøy å være valgt ut i blant så mange. En stoooor takk til min søte familie som har vært og stemt hver 12 time, hver eneste dag. Jeg er utrooooolig glad nå ♥

Hvem som blir vinnerne i de forskjellige kategoriene får vi vite den 22.januar. Nå er det opp til juryen, og jeg krysser fingrene for det beste! Håper de velger ut bloggere som virkelig fortjener tittelen sin. Jeg er veldig spent på hvem det blir, og gleder meg masse til denne festen!
Noen spesielle dere heier på i de forskjellige kategoriene? Ha en super lørdag videre, fininger!

#vixenblogawards #vixen #ungblogg #finalist

Liker

Kommentarer

Pof.com Plenty,
I'm curious to find out what blog platform you have been working with? I'm experiencing some minor security problems with my latest website and I would like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?
tinyurl.com/ncqt5uc
Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful information specially the last part 😊 I care for such information a lot. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.
j.mp/1F4lbYU