Tusen takk!

Blog

Det er en ting jeg vil si til dere søte lesere, og det er: tusen takk!

Jeg sitter med en kjempe dårlig samvittighet nå, rett og slett fordi jeg ikke takker dere nok for alt dere gjør for meg. Det betyr utrolig mye at dere går inn på bloggen og legger igjen søte kommentarer, og jeg skulle ønske jeg kunne møte dere alle og gi dere en stoor klem! Klisjé men det får være. Jeg har blitt kjent med mange lesere og jeg synes det er så utrolig koselig når dere kommer bort. Er ofte jeg blir kjempeflau og ikke vet hva jeg skal si, men det betyr mye og det gjør meg kjempeglad! Leser igjennom alle kommentarer før jeg legger meg, så ikke tro dere blir ignorert.

Det siste jeg vil være er en overlegen bitchblogger som bare blogger om seg selv. Jeg har ikke denne bloggen for det. Denne bloggen har jeg får å ha et sted jeg kan dele tanker, høre hva andre mener, spre budskap, poste ting jeg er fornøyd med, dele mine meninger osv. Jeg føler ikke jeg er som alle 'de andre' bloggerne, og jeg vet det er lett å bli påvirket av andres valg og da håper jeg dere kan bli litt påvirket av meg! Jeg røyker ikke, snuser ikke, drikker ikke, og har heller ingen planer om det. Jeg tenker meg nøye igjennom før jeg poster ting, tilfelle det kan bli brukt til noe dumt senere. Det er så utrolig viktig!

Jeg er veldig glad for at jeg har såppas mange trofaste lesere, spesielt de som har fulgt bloggen hele veien! Jeg vet det har blitt mye dårlig blogging og det er det slutt på nå. Jeg har hatt dager hvor jeg ikke har blogget noe, og dere har forsatt trykket dere inn på siden. Jeg åpner alle snapchattene jeg får, men glemmer fort navn og er ikke alle jeg svarer tilbake på. Jeg har fått mange personelige mail, hvor jeg rett og slett blir satt ut og ikke vet helt hva jeg skal svare. Derfor tar det litt tid, men jeg har lest alt og jeg BRYR MEG! Da jeg hadde en dårlig periode og skrev om det, fikk jeg flere mail fra folk som støttet meg. Ble så glad. Vet ikke om dere vet det men hver gang jeg er lei meg, bruker jeg bloggen som hjelp. Jeg leser alt dere skriver til meg og det hjelper utrolig masse! Skulle ønske jeg kunne vise dere hvor mye det betyr for meg. Tusen takk ♥

Hahahaha, dagens outfit for nesten 4 år siden

Liker

Kommentarer

Auto Car Auction,
You are a very intelligent person!
www.httpnortheastoceancouncil.com
Business Consulting,
Generally I don't learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, very great article.
redcrosslincoln.org