tusen takk!

Blog

Hei og riktig god lørdag til dere! Først og fremst må jeg si tusen takk til alle dere som tok dere tid til å lese det forrige innlegget mitt. Jeg mottok så mye fin respons og det var så gøy å se at så mange stemte i pollen! Det første temaet jeg kommer til å skrive om er Tvangstanker, det fikk flest stemmer. Dette er for meg et veldig tungt tema og det er få rundt meg som vet om mine tvangstanker. Det er med andre ord veldig personlig for meg, og jeg kjenner at jeg både gruer og gleder meg til å skrive innlegget. Jeg gruer meg til å dele det ettersom det er skummelt å skrive om noe så privat, men jeg gleder meg også til å få det ut og sette lys på et vanskelig tema som ikke alle tørr å snakke om. Innlegget kommer til å komme i starten av neste uke, hvis dere har noen spørsmål om tvangstanker som dere vil at jeg skal ta opp i innlegget - rop ut!

Slenger med litt bilder fra middagen jeg var på med mamma, broren min og Bestemor forrige helg ✨

Min fine og fantastiske mamma, som jeg er så glad i 🌺

Se så vakker og stilfull bestemoren min er!! Jeg får som dere sikkert kan forstå veldig mye inspirasjon fra henne. Hun er jo så flott ❤

Håper dere får en veldig fin lørdag! Mine planer for kvelden er å ha en samling av alle mine nærmeste venner hos meg. Jeg gleder meg veldig til en skikkelig girls night out, det er alt for lenge siden sist!

Liker

Kommentarer