TUSEN TAKK!

Thoughts & Opinions

Heihei! Først og fremst må jeg takke dere alle for så mange fine kommentarer jeg fikk på det forrige innlegget. Jeg er helt overveldet og til dere som har sendt meg en personelig mail - TUSENTAKK! Det gjorde meg så glad at flere av dere åpnet dere for meg og alt dere sier til meg blir i mellom oss. Jeg elsker å hjelpe, så tusen takk for at dere har gitt meg den muligheten! Jeg skal svare på alle mailene i kveld, og om dere ikke har sendt en mail men har lyst, kan dere nå meg på sofiekvelland@hotmail.com <3 Jeg er åpen for tlf samtaler også om noen foretrekker det, men jeg gir ikke nummeret ut her, det kan dere spørre etter på mail!

Hvordan går det så langt å være OFF sosiale medier? Som lovet skulle jeg oppdatere dere underveis og nå har det gått 3 dager siden jeg deaktiverte facebooken min. For de som lurer er det jeg og mamma som sammen poster innlegg på fanpagen på facebook, men jeg er ikke på facebook utenom det! Jeg har klart å holde meg unna facebook veldig fint, men jeg sliter med Instagram.. Jeg skulle slette appen, men jeg har ikke klart det helt enda. En stor del av meg er nærmest avhengig av å sjekke feeden og se hva andre har lagt ut, men jeg holder på og målet er å få slettet appen i en liten stund! Det er rart hvor fort man kan bli avhengig av noe, og spesielt noe så lite.. Det er jo ikke VIKTIG å se hva andre legger ut, men likevell er det noe jeg sliter med å vende meg av. Jeg er litt på snapchat og, men det er for å svare og opprettholde litt kontakt med venner. Jeg ser ikke på snapchat som et stort problem ettersom jeg ikke er en veldig aktiv snapper, hehe.

Hva har jeg gjort de siste dagene? Etter jeg postet det siste innlegget følte jeg meg mye lettere. Jeg fikk endelig sagt sannheten som jeg så gjerne ville fortelle dere. Jeg ville ikke bidra til at andre skulle føle press og jeg var lei av å høre om hvordan folk trodde at livet mitt var, og det var min egen feil som fremstilte det slik. Jeg har tenkt mye på hvordan person jeg vil være og hvordan jeg vil at folk skal se på meg. Jeg vil ikke at folk skal tro at jeg er perfekt eller misunne meg ettersom hvordan jeg er på sosiale medier. Jeg vil at folk skal kjenne seg igjen i meg og kunne relatere til det som skrives om på bloggen! I går hadde jeg besøk av to nydelige jenter, Helene og Miranda. Vi har laget masse morsomme videoer sammen, som jeg gleder meg til å vise dere. Her er det videoer uten filter, hvor dere virkelig kan bli kjent med meg og veninne mine! Vi skal få redigert videoene så fort som mulig og jeg kan ikke vente med å høres dere tilbakemeldinger, hehe :-) Her har dere en liten teaser:

Nå skal jeg se på serien the 100 på Netflix, den er virkelig TERAPI. Alt er så spennende at alle andre tanker forsvinner for en stund. Jeg håper dere får en superkveld videre, og tusen takk igjen for alt sammen! Dere er supre. Stor klem!

Liker

Kommentarer

Miranda N
,
Heier på deg jenta mi❤️
Cecilie
,
Så søte dere er <3