Tusen takk!

Blog

Ååå, har jeg ikke verdens søteste lesere? Våknet opp i går tidlig og leste alle gratulasjonene ved sengekanten, det var kjempekoselig å lese alle deres hyggelige kommentarer! Har også fått en del mail, og en av de mailene var en gratulasjon fra en leser fra Polen! Ganske morsomt å vite at man har lesere litt spredd utover landet! Har kost meg utrolig mye de siste dagene. På lørdag var jeg ute med Ziwer og feiret bursdagen min, på søndag kom han til meg og sov over hos meg, og på mandag var jeg først med han, og senere familie/ venner på kvelden. Har fått kjempe mye fint, viser dere gavene senere ♥ Tusen tusen takk for alle gratulasjoner, og for at dere er så søte og titter innom bloggen min!

Ellers så var jeg hos frisøren i forrige uke (tirsdag) og farget etterveksten, heiste opp extensions og satt i noen lyse striper. Jeg var der rundt 2 timer og det koster 1500 for å ta ut, rense og sette på igjen extensionene, og fargingen kostet fra 1250 for striper og oppover (avhengig av mengde). Alt det her gjorde jeg hos Karlsson Barlindhaug, der Renate farget etterveksten og stripene, mens Isabelle satte på hairextensionene. I tillegg fikk jeg en sykt god hodebunnsmassasje med hårkur - helt herlig og jeg holdt på å sovne der jeg satt, kan virkelig anbefales. Er kjempefornøyd med hvordan håret mitt ser ut nå, synes fargen og stripene passer perfekt nå på høsten. Er også veldig fornøyd med lengden på håret! Var veldig koselig at så mange la merke til stripene og at jeg hadde gjort noe med håret! Alltid morsomt når folk legger merke til ting uten at man har sagt noe om det, haha :-) Isabelle har også egen blogg, sjekk den ut HER og hennes instagram er isabellesc

Dette bildet er hentet fra hjemmesiden til KB, vil du se flere bilder av salongen kan du kikke HER

Hva synes dere om håret? Hatt en fin helg?

#hairextensions #extensions #hårfarge #frisør #karlssonbarlindhaug

Liker

Kommentarer

lampy techniczne,
What i do not understood is in truth how you're now not actually much more neatly-appreciated than you might be right now. You're very intelligent. You understand thus significantly on the subject of this topic, made me in my view consider it from numerous varied angles. Its like men and women don't seem to be fascinated until it is one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. All the time care for it up!
cleoni.pl/files/fotom/product-17434.jpg
Macrobiotic Diet,
Thank you for another informative blog. Where else may I am getting that type of information written in such a perfect way? I've a mission that I am just now running on, and I've been at the look out for such information.
www.ryanmartinbasketball.org