TREAT YOURSELF AT NELLY - IT'S SALE

Fashion

Innlegget inneholder adlinks

God kveld, fine ♥ I sta var jeg inne på nettsiden Nelly og planen var egentlig å bare handle en ny beauty blender, men det endte fort opp med mer enn det. De har nemlig en haug av salg nå, og da klarer jeg ikke å la vær å slå til! Jeg trenger nye vår klær og litt nye farger i klesskapet, så jeg er veldig fornøyd med innkjøpet mitt. Før jeg viser dere hva jeg har bestilt og mine favoritter, tenkte jeg å vise dere mine siste sko, og de fleste er fra Nelly! Jeg elsker skoene fra Nelly, og tenkte å fortelle dere litt mer om favorittene mine i første omgang!

Skoene er selvfølgelig plassert pent under sminkebordet, slik at alle som er her kan se mine nydelige sko, hehe. Fine sko bør ikke gjemmes i et skap, mener jeg!

Lace Bootie. Altsåå!! Se på disse skoene, jeg elsker dem! Utrolig lekre detaljer og ikke minst er de veldig behagelig å ha på seg, som er ett veldig stort pluss! Disse kommer til å bli flittig brukt i sommer. Du finner de her ♥

Mesh Boot, my love! Jeg har også disse i svart og bruker de stadig vekk. De er gode å ha på, passer til det meste og er rett og slett dødskule synes jeg! Mesh er veldig populært for tiden og ettersom disse er på salg ville jeg ha vært rask :-D Du finner dem her!

Block Platform Pump. Supersøte sko som jeg gleder meg skikkelig til å bruke om sommeren. Se for deg disse skoene med en blonde kjole og for eksempel en hatt med en søt veske til, AHH - perfekt! Du finner de her!

Metallic Stiletto Boot in my heart! Mer edgy og kule sko skal du lete lenge etter. Disse skoene passer perfekt til boyfriend jeans, og jeg gleder meg til å bruke dem masse fremover og vise dere hvordan de sitter på, for de er veldig veldig fine. De finner du her!

- Over til salget! My Favs -

Glam Hoodie Set her // Frill Long Sleeve Dress her // Summer Frill Top her

Tone Print Dress her // Destroy Mini Denim Skirt her // Light Mesh Top her

Tight Neckline Top her // Glamorous Jumpsuit her // Strappy Jumpsuit her

Teddy Soft Jacket her // Glam Hoodie Set her // Flirt Me Tshirt her

Frill Wrap Dress her // My Summer Pants her // Feeling Free Polo Top her

Bruk koden ''TREAT'' og få 20% på alle tingene over her! Nå skal jeg se ferdig The Kardashians og svare på mails, så blogges vi mer i morgen. Happy Shopping!

Liker

Kommentarer