TOPPENE PÅ HEMSEDAL

Blog

Heey! Da var det på tide at jeg skulle fortelle dere litt om påsken min i Hemsedal. Dette var faktisk min første gang på skikkelig afterski noen sinne, og jeg hadde det så gøy! Jeg bodde i hytte sammen med Marthe, Heidi og Guro, og hytten lå rett ved skistua. Det var superdigg og jeg visste før jeg dro at det her kom til å bli så gøy! Jeg møtte masse kjente fjes og ble kjent med en haug av nye mennesker - noe jeg elsker. Det blir definitivt en tur til enten Hemsedal eller Trysil neste år!

Fineste Marthe og meg ‍♀️ Alt jeg og Marthe gjør sammen er som et eventyr, vi finner på så mye sprell og jeg gleder meg til enda fler opplevelser med denne jenta!

Noen snapper fra dagene:

Godgjeng Ble en del selfies som dere kan se, hehe! Været var vi veldig heldige med, jeg fikk skikkelig påske-følelse og det var rett og slett herlig å være på fjellet når solen stekte så mye. På dagen var vi i bakken & på afterski, på kvelden var vi på vors i hytter og dro ut! Med andre ord: 4 ganske slitne jenter på søndagen.

Sølvjakken jeg hadde på meg er forresten fra Junkyard.no (sponset) og dere kan finne en lignende her. Jakken fikk jeg masse komplimenter for på afterskien og jeg elsker den. Skikkelig behagelig å ha på seg, og det er viktig når man skal danse en hel dag ute!

Å dra på afterski, danse hele dagen, masse allsang + herlige mennesker, det er ikke annet enn veldig veldig gøy! Jeg hadde et supert opphold i Hemsedal og jeg var seriøst støl da jeg kom hjem. Frøkna her fikk danset en del, og det sier jeg meg fornøyd med. Jeg håper dere alle hadde en veldig fin påske, nå er jeg veldig klar for VÅR!

Xoxo Afterski Girl.

Liker