Todays outfit

Fashion

Annonse // Innlegg i samarbeid med NA-KD.com

God mandag, fine dere! Håper dere har det fint og nyter sommeren🌻Solen skinner og det er helt fantastisk vær i Kristiansand om dagen. Da passet det helt perfekt at jeg fikk pakken min i posten fra NA-KD, med masse fine sommerklær! Jeg tror de fleste har fått med seg nå at jeg er veldig glad i fargerike looks, og da jeg så dette settet med den nydeligste grønnfargen - så falt jeg pladask! Jeg elsker detaljene på skjørtet og de nyyydelige ermene på toppen. Utrolig lekkert sammen som et sett, men kan også styles med andre plagg!

Jeg blir så utrolig glad når jeg kler meg i farger, det er nesten rart hvor mye det kan ha å si. Jeg føler meg bare 10 ganger freshere enn hvis jeg for eksempel går kledd i helt sort. Settet er fra den nydelige kolleksjonen til Hanna Schonberg X NA-KD. Dere finner hele kolleksjonen her! Vil virkelig anbefale dere å ta en titt både der og på resten av nettsiden. NA-KD har masse fint både til ordinære priser og på salg, og jeg er så heldig som får dele ut en rabattkode til dere som gjelder på ALT!

Koden ''Kvelland20'' gir dere -20% i rabatt,
og er gyldig i én uke fra nå🌴

Outfit details:

Topp her

Skjørt her

Sko her

Hvis dere ønsker å se hva mer jeg hadde bestilt fra NA-KD.com, så ligger det en haul på min Instagram Story @sofiekvelland 🌷Nå skal jeg ut på date sammen med kjæresten min. Håper dere får en nydelig kveld videre, så skrives vi snart igjen!

Liker

Kommentarer

siljeroos
siljeroos,

Nydelig antrekk!!

nouw.com/siljeroos
Aaron
,

Beautiful pictures babe <3 kiss

lottetoften
lottetoften,

Utrolig fint antrekk, det kledde du virkelig ❤️

nouw.com/lottetoften