Todays look

Fashion

Annonse // Innlegg i samarbeid med NA-KD.com

God søndag, fine dere! Jeg håper dere har hatt en nydelig helg, og er klar for en ny uke ✨

I dag har jeg vært i byen sammen med Christine og shootet litt forskjellig content til SOME. Det er så gøy å ha en venninne som også elsker å ta bilder, og vi er et skikkelig dream team om jeg kan si det selv<3 Vi hadde selvfølgelig matching outfits, og jeg har gledet meg så mye til å vise dere min nye dress fra NA-KD Fashion! De har fått inn så mye lekkert og jeg finner alltid noe jeg elsker når jeg er inne å titter på siden deres. Ønskelisten min der inne er dødslang for å si det mildt...

Fargen på denne dressen er virkelig E-V-E-R-Y-T-H-I-N-G!! Jeg følte meg så fresh og fin da jeg gikk med denne i byen og fargen gir meg skikkelig pinterest-vibes. Love it! Dressen er super komfortabel å gå i, og jeg elsker at dressjakken er cropped. Det gir et så kult utrykk synes jeg! Er så glad for at jeg fant denne dressen på nettsiden, og de har et stort utvalg av fler lekre dresser som dere kan sjekke ut her. Jakken og buksen kan også kombineres til andre plagg, og jeg gleder meg skikkelig til å prøve meg frem! Ser for meg at dressbuksen kunne vært dødsfin til for eksempel en rosa topp, så blir det skikkelig fargerikt - noe dere vet jeg digger!

Cropped Blazer HER, Belted Suit Pants finner dere HER 💚

Jeg er så heldig å få dele en rabattkode med dere, og med koden ''Kvelland30'' får dere -30% i rabatt på HELE nettsiden. Det vil si både ordinære varer og salg, hvor gøy er ikke det?! Her kan dere altså spare mye penger og jeg vil virkelig anbefale dere å ta en titt på nettsiden deres 💚Koden er gyldig i 48 timer.

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med litt serier, og jeg ønsker dere en fantastisk kveld videre! Jeg har forresten lagt ut en splitter ny Haul på Instagram Story med fler lekre godbiter fra NA-KD. På Instagram heter jeg @sofiekvelland, ta gjerne en titt!

Hva synes dere om slike dresser?

Liker

Kommentarer