Tips til fest-tema: Kardashianstyle 20 years birthday

Blog, Home and Interior

Good søndag, fine ♥ Endelig vil kameraet mitt samarbeide med meg, slik at jeg får vist dere dekorasjonen jeg hadde på bursdagen min! Det føles ut som at jeg feiret 20 år i går, men nå har jeg jaggu meg levd på denne planeten i 20 år OG to (3?) uker. Haha! Ting tar litt tid, spesielt med denne frøkna her som surrer så mye. Jaja! Let's get right to it:

Tema: KardashianStyle Farger: Gull, hvitt og svart!

Her hadde jeg kjøpt inn plastglass og smurt på med glitterlim slik at de skulle bli ekstra fine og litt mer fancy, hehe!

Hvite roser må en selvfølgelig ha, skal man mache ekte KardashianStyle! Jeg hadde kjøpt inn 3 buketter, og å ha roser i huset ellers er jo helt fantastisk!

Disse søte detaljene er kjøpt på Nille! Elsker dem, og disse skal definitivt brukes igjen!

Ballongene er kjøpt på Congratulations oslo, og planlegger du en fest/ bursdag eller lignende, vil jeg virkelig anbefale deg å ta turen innom butikken eller nettsiden deres! De har SÅ mye kult!

De øverste ballongene kan brukes på nytt, de rosa er fylt med helium og kun til engangsbruk.

Som dere ser skal det ikke så mye til for å få et spesiell preg på festen, og ikke koster det så mye penger heller. Det dyreste var vel kaken, den er kjøpt på nettet og hentet hos Meny - enkelt & greit. Maten jeg serverte var enkel tapasretter som jeg lagde selv.

Flere bilder fra festen kan du se her!

 

Liker

Kommentarer