Tips: hvordan redigere speilvendte bilder

Blog

Utrolig mange har lurt på hvordan jeg har redigert bilder som dette:

.... det er faktisk utrolig lett! Det du først gjør er å åpne bildet du vil gjøre speilvent i nettprogrammet pixlr express

Trykk ''Browse'' for å åpne bildet, når du har gjort det kommer det opp en meny nederst, da trykker du '' adjustment ''

.. så ''rotate''

Deretter trykker du på det tegnet som viser to piler som peker motsatt vei av hverandre:

Trykker du på den blir bildet speilvent, slik:

Veldig enkelt og greit! Det du så gjør er å trykke ''Apply'' og lagrer bildet der du vil ha det. Husk å lagre det som et annent navn enn det orginale, slik at du har to bilder! Nå er det bare å sette sammen bildene, det kan du gjøre i samme program! Gå tilbake til ''forsiden'' og trykk på collage isteden for Browse!

.. så kommer dette opp:

Nå gjenstår det bare å laste opp orginal bildet og det redigerte speilvendte bildet. For å fjerne mellomrommet mellom bildene endrer du tallet som er ved Spacing. Der står det 5, endrer du det til 0 så vil det ikke være en linje og bildene vil gli sammen! Slik:

Synes det er en veldig lett og kul måte å redigere bilder på! Håper dere forsto hva jeg mente, er ikke alltid like lett å forklare! Bare spør om det er flere ting dere lurer på så skal jeg prøve å få svart på det senere!

Liker

Kommentarer

???? ????? ?????? ?????? ???????
Yes! Finally something about keyword1.|
matrix95.wordpress.com/2015/01/31/d8aad986
Www.Krogerfeedback.Com
Www.Krogerfeedback.Com,
Your method of describing the whole thing in this article is genuinely pleasant, every one can easily know it, Thanks a lot.
bit.ly/1M5EXDL
IP: 82.99.3.229