Tips: Bli klar på 5 minutter og se fresh og naturlig ut!

Hair & Beauty, Sofie's Tips

Tenkte jeg skulle komme med noen tips - for jeg er vel ikke alene om å ha dårlig tid om morgenen, eller når jeg skal ut av døra? Hvem ønsker virkelig å stå en "hel evighet" foran speilet for å nøye contoure ansiktet hver eneste morgen? Det er virkelig ikke nødvendig i hverdagen, men selvsagt helt okei når du skal noe spesielt eller har tid til å gjøre noe ekstra! Bruk heller tiden på å sove lenger eller ta deg litt ekstra tid ved frokostbordet, det er vel mye hyggeligere enn å putte på x antall kilo med diverse farger og streker i ansiktet? Og hvorfor skal vi på død og liv contoure ansiktet med høye kinnben, smalere nese og gud vet hva, for å prøve å bli perfekte? Er det ikke bedre å se fresh og naturlig ut? Det rekker du på 5 minutter, og her er mine tips:

Step 1:

Påfør en god BB eller CC krem (feks Ole Henriksen sin som lukter godt og gir en naturlig og fresh farge) Du kan bruke fingertuppene eller en foundationkost, alt etter hva du foretrekker. BB og CC kremer inneholder fuktighet og pleiende stoffer - i tillegg til farge, og er ikke like "tunge" og dekkende som en foundation.

Step 2: Dekk til urenheter med en concealer i steden for foundation. Man kan ofte få noen urenheter her og der, og da pleier jeg å dekke til med en god concealer! Er jo ikke vits å legge foundation over hele ansiktet, om det kun er noen få steder du vil dekke til. Jeg tar også litt concealer under øynene, så jeg ser mer våken ut :-) Concealeren jeg har er fra MAC og er i min hudtone! Concealere skal vanligvis være noen toner lysere, men jeg bruker som nevnt concealer til å dekke urenheter, og om den er lysere vil man se hvor man har dekket til, hehe.

Step 3: Øyenbrynene er noe av det viktigste synes jeg, og jeg vil prioritere disse fremfor masse fancy øyenskygge og avansert eyeliner. Brynene kan du fikse ved å bruke en øyenbrynspenn og rask tegne skygger med, eller så anbefaler jeg også øyenbrynsgele med farge, men den hadde jeg jo selvsagt brukt opp da jeg skulle skrive dette innlegget ;-)

Denne brynspennen fra HM gjør jobben, og koster bare 39,90

Step 4: Legg på rouge og/eller pudder. En kremrouge kan du superraskt påføre med fingrene, tar max 15 sekunder. Putt den i veska så har du noe å påføre utover dagen. Det er også raskt å legge på litt lysere pudder med kost under øynene, mellom brynene og på nesen. Ta litt mørkere pudder i kinnene eller en rouge - den kan du også raskt legge på øyelokket (med samme kost som du har på kinnene). Dette blir da en mini-conturing, og da er det aller best å bruke pudder, ikke krem, fordi denne må du fade ut med en egen svamp og det tar litt lengre tid.

Step 5: Ta på litt mascara og litt lipgloss, jeg vil også anbefale dere lip creamene fra NYX i matt, jeg kjøpte to nye i fargene Cannes og Athens, som koster kun 79kr for hver i butikken Visage!

Step 6: Tørrshampo og balsamspray til håret! Er du som meg og ser ut som et lite skogtroll når du står opp? Rekker du ikke å vaske håret (og det bør vi ikke gjøre hver dag) så er redningen en tørrshampo og balsamspray. Spray tørrhsampo ved hodebunnen og balsamen fra ca midten og ned - gre håret forsiktig etterpå.

Nå er du good to go! Håper dere likte denne lille tutoriolen, jeg går for denne looken hver dag!

Tips: - Ta på litt selvbruning kvelden før, det gjør underverker - i alle fall for meg - og du ser naturlig og fresh ut uten å skade huden med sol. Selv synes jeg servietter eller spray fungerer best, og gir ingen skjolder.

- Ta et deilig bad eller en dusj kvelden før og vask håret og plei det med balsam. Men IKKE legg deg med vått hår.. Hva med å lage en flette eller to, så har du flott naturlig krøllet hår dagen etter, og da er step 6 en saga blott.

- Ta "permanent" farge på vipper og bryn (dette kan du gjøre selv eller i i hudpleiesalong eller frisør), da sparer du step 3 og 5 - og kan nesten bare løpe ut døra!

Flere tips? Sjekk ut innlegget om billig vs dyr sminke HER

Hva synes du om denne 5 minutters looken?

Liker

Kommentarer

Stine
,
Kjempefine tips. Tok permanent farge på vipper og bryn i helga og det er bare sååå smart. Kan du også legge ut en tutorial for en look når man skal ut på byen?
Vibeke
,
Herlig innlegg- hvor ofte vasker du håret ditt. Hverdagslooken din er kjempefin ?
Anne Helene
,
Dette skal jeg prøve på i morgen! Hvilke selvbruner servietter og spray anbefaler du? ?
Sofie Kvelland,
Så bra at du likte innlegget! Takk for din kommentar 😊 Det er veldig smart, ja! Det kan jeg selvfølgelig få til! Klem<3
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Tusen takk, Vibeke! 😊 Jeg vasker håret mitt hver tredje dag 😊
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Så gøy å høre at du vil teste det ut! 😃 Jeg vil anbefale selvbruningsmerker som Clarins og St.Tropez! Du kan også ta turen innom for eksempel Vita og spørre de som jobber der, da får du nok en del merker anbefalt! Klem <3
sofiekvelland.no
Stine
,
Hvordam balsamspray bruker du eller har du noen å anbefale? 😊
Ingvild
,
Elsker blogging din i det siste! ?Men hvilke pudder anbefaler du? Og sminke koster? Bruker ingen så tenkte å innvistere i noen nye 😊
Sofie Kvelland,
Tusentusen takk, Ingvild! Nå ble jeg veldig glad 😃 Jeg vil anbefale pudder fra Anastasia eller NYX! Pudderet jeg har brukt over her er Anastasia sitt countoring pudder. Sminkekostene jeg elsker er de fra Makeup Mekka eller real techniques! 😃
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland
,
Kjøpte en på super'n i Sverige, (av alle steder) men husker ikke hva den heter (har den ikke her akkurat nå) - men skal sjekke det opp når jeg kommer hjem,!