Ting som gjør meg super lykkelig!

Blog

Det er lenge siden jeg har skrevet et innlegg som dette, så jeg tenkte hvorfor ikke! Det er utrolig viktig å sette pris på de små tingene som gjør deg glad, i en stressende hverdag er det altfor lett å glemme det. Så, her er mine punkter som gjør min hverdag litt bedre og som gir meg et smil om munnen! Skriv gjerne hva som gjør dere glad også :-)

♥ Mail fra lesere. Dette er SÅ koselig! Det kan noen gang ta meg litt tid å svare tilbake, og det er fordi jeg ikke vil svare på en mail når jeg er stresset, men heller ta meg god tid :-) Det er lite som slår en koselig mail fra en leser, og jeg elsker å ha en litt mer personelig dialog med dere!

Når det går bra med bloggen. Jeg elsker å være inspirert, og når jeg har blogget masse og har mye å skrive om, blir jeg automatisk veldig mye gladere og får mer energi!

Når jeg har en god hårdag. Jeg er vell ikke den eneste som blir litt ekstra glad når håret plutselig bestemmer seg for å være fint? Spesielt de dagene man ikke har gjort noe med det, men bare våkner opp med en good hair day. Dette skjer ikke så ofte, så viktig å sette pris på det de gangene det skjer, haha!

En god frokost. Frokost er dagens viktigste måltid, husk det! Det er kanskje ikke hver dag man rekker å lage tidenes måltid, men en god juice og noe godt pålegg gjør susen for meg! Har jeg fått i meg litt god mat på forhånd, så kan ikke dagen starte dårlig, hehe.

Når jeg legger meg i rent sengetøy og er nydusjet. WOW, for en følelse! Man sover så utrolig mye bedre.

Når jeg vet at jeg har planer denne uken. Da mener jeg ikke at jeg har en travel uke med masse som skal gjøres, men heller at jeg vet at på tirsdag så skal jeg spise middag med veninner, eller at jeg skal på kino med kjæresten til helgen. Jeg er en spontan person, men jeg liker også å ha ting å se frem til!

Når jeg er på vei til et fint sted. I skrivende stund er jeg på vei til Gøteborg og gleder meg veldig! Jeg elsker å dra på reiser, og det trenger ikke å være 2 uker til syden. Det kan være en dag eller en helg til en ny by! Så lenge jeg får rørt litt på meg og kommet meg ut av rommet, blir jeg glad!

Be grateful ♥

Liker

Kommentarer