Tilbud på netthandling

Blog

Vet ikke hvordan været er hos dere, men her i Oslo bøtter det ned. Så tenkte jeg skulle tipse dere om noen fine tilbud som er på både klær og sminke på nettet. En koselig innedag og bestille noen fine høstvarer er ikke å forakte, eller?

KLÆR OG SKO

Som dere sikkert har fått med dere, så er Nelly en av mine favorittbutikker. Varene er i NOK, og du slipper ekstra avgifter som moms og toll, og det er superrask leveringstid, og ingen fake varer. Nelly har flere tilbud nå, men et av de er jo ekstra bra - hele 40% på et helt antrekk. Så nå kan du sette sammen ditt favorittantrekk blant produktene, som er både kjoler, vesker, sko, undertøy og smykker. Tilbudet varer til tirsdag kl 10:00

Har blitt inspirert av fotballfrue.no og satt sammen mine favoritter. Klikk på bildet over så kommer du rett inn på siden for alle plaggene (adlink).

Veske HER // Sko HER // Smykke HER // Undertøy HER // Kjole HER

SMINKE

Nå har også Bangerhead lansert "The Balm" som har veldigt bra kosmetikk, og som ikke er dyretestet. Jeg har prøvd flere av produktene da jeg var hos KarlssonBarlindhaug, som også selger alt fra The Balm, og jeg elsker bla annet pudder og rougen. I dag - søndag - har de 15% rabatt på ALLE The Balm produkter hos Bangerhead, så lurt å benytte denne sjansen.

Klikk på bildet så kommer du rett inn på siden for alle TheBalm produktene (adlink).

Her er en av mine favorittrouger som også kan brukes som øyenskygge og highlighter. Bestilles HER

Øyenskyggene deres er også sykt fine, dette settet har alt du trenger - NUDE tude i veldig fine farger. Bestilles HER

Bildene over er tatt hos Karlsson Barlindhaug. Der kan du også bli stylet med sminke fra The Balm.

Flere som har lyst på noe nytt?

Liker

Kommentarer