Til deg der ute

Blog, Thoughts & Opinions

DU er fantastisk. Ja, du! Du som sitter og leser dette i dette sekund. Kanskje har ikke uken din vært perfekt, kanskje fikk du ikke gjort alt du ønsket å gjøre, og kanskje har ikke dagen i dag vært helt på topp. Men, det betyr ikke at det ikke kan bli bedre! Det er i motbakke det går oppover, og det er søren meg sant. Du kjemper dine kamper i livet, du gir aldri opp - tvert i mot! Er det noen som er sterke her, så er det deg. Livet har gitt deg mye å bære på, men du er her enda! Du stråler og du skinner, for ingen er som deg! Du har mange bra talenter og det vet du selv, du er spesiell på en god måte, du bryr deg mye om dine nære - men viktig - husk deg selv også. Husk å elsk deg selv, og viktigst av alt: ta vare på deg selv. Flere av oss er vår egen fiende, men jeg vil at du skal være din egen HELT! For det er jo det du er, en helt.

Hvis dagen din er dårlig i dag, så husk at du ikke er alene og at det vil gå over. Husk det du nettopp har lest. Det er lov å være lei seg i blant. Det er lov å ikke ha det okei. Men, du får ikke gi opp, og det vet jeg at du ikke gjør! Og om dagen din er bra - så unner jeg deg det virkelig! Smil, le og unn deg selv å være lykkelig. Ikke la noen stanse deg, ikke sant? Gå til speilet og se hvor vakker du er når du smiler, og del smilet ditt med resten av verden. Ta dem med storm!

Dette er fra meg til deg. DU er fantastisk, og det er viktig at du vet det. DU er vakker og du er utrolig mye verdt. DU er en HELT på din spesielle måte, og det må du ikke glemme! Med tanke på alt det vonde som skjer i verden nå, må vi ikke glemme oss selv. Vi kan ikke miste det største av alt - kjærligheten ♥

Liker

Kommentarer

Financial Services
Financial Services,
Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll definitely return.
redcrosslincoln.org
what company
what company,
Thanks a lot for the blog article.Really thank you!
chwilowo.pl/forum/najtansze-chwilowki-w-jak
IP: 82.99.3.229