through my phone

Blog

Hei og god morgen ♥ Antar at de fleste allerede er våkne nå, men slitne og trøtte meg våknet for ikke mer en 5 minutter siden. Dere aner ikke hvor mange mareritt jeg har hatt de siste nettene, i natt slo jeg rekorden med hele 5 mareritt på en natt. Jeg vet ikke hva som foråsaker det, om det er underbevisstheten som er redd for noe, stress, noe man har sett før man sover? I hvert fall, det går nok over med tid får vi håpe. I dag tenkte jeg å vise dere de forskjellige appene på mobilen min, ettersom at mange har spurt om det!

Here we go:

Fiine rosabakgrunnen, hehe.
De to forsidene! Nederst på linjen har jeg de appene jeg bruker aller mest: meldinger, tlf, instagram og weheartit. Jeg er veldig fan av å ha lyse farger som bakgrunn og de finner jeg stort sett på enten weheartit eller så er det bare å søke på ''bakgrunnsbilder til iphone 5''-eller noe, på google. Som dere kan se har jeg det veldig ryddig og har fordelt apper i mindre mapper:
Til venstre har jeg da fotomappen, med diverse redigersings apper - og til høyre har jeg det sosiale ''blå'', facebook, messenger og safari! Kan i samme slengen si at afterlight er appen jeg bruker mest, og så synes jeg flipagram er utrolig kult hvis man vil lage en video av flere bilder . . ♥
Litt ''skrot'' her til venstre som fikk emojien øyne av en eller annen grunn, haha! Til høyre har vi da musikkmappa mi, som forsåvidt er ganske tom.. Vet ikke helt hva mer man kan laste ned der, men Itube er en stoooor favoritt. Det er nesten som youtube, bortsett fra at du ikke trenger nett til å se de forskjellige videoene etter at du har lagt dem til i en spilleliste!


Vet ikke hvor interessant dette var men, haha, håper det ikke var et altfor kjedelig innlegg og!

Liker