through my phone

Travel

Hey dere! Her har dere noen mobil bilder fra min fine tur i Lofoten! Jeg hadde en helt fantastisk uke, og det tror jeg de fleste har skjønt - hehe. Jeg fikk fisket litt ute på havet, trosset høydeskrekken min 2 (!) ganger og gikk på Ryten og Mannfallet, vært med min skjønne farmor (Mor som jeg kaller hun), vært på Roadtrip, fått sett masse fine steder og med andre ord; hatt en veldig produktiv og fin uke! I natt bærer det allerede videre, for jeg skal nemlig til Paris med min besteveninne Iselin! Vi har vært bestevenner helt siden barneskolen, men dette er den første turen vi drar på sammen. Det var virkelig på tide, hehe! Vi begge har vært i Paris før, men nå skal vi få for første gang dra på Disneyland, nye museum og gjøre masse forskjellig. Jeg er sikker på at det blir helt fantastisk, og jeg gleder meg til å oppdatere derfra! Jeg kommer nok til å poste mest på Instagram (sofiekvellandno) og Snapchat (sofkvelland), og bloggen mer når jeg er hjemme igjen. Jeg er ikke helt sikker på hvordan nettet er, men jeg skal være så flink som jeg bare kan!

Nå skal det pakkes ferdig og så skrives vi mer når jeg er i vakre Paris. Kom gjerne med tips til hva vi kan gjøre der hvis dere har noen!

Liker

Kommentarer

Ine
,
Hei kjære du. Ser til at du koser deg masse. Elsker bloggen din. Lurte på en ting, hvor har du fikset leppene dine? Er det restylane eller botox? Vurderer å ta og syns dine ble veldig fine.
Sofie Kvelland
,
Hei hei! Hehe, tusen takk du! 😊 Jeg har filleren Dermafill i leppene mine, og går fast hos Sol Elise. Takk for det!